Showbiz

Iulia Albu a greșit una dintre misiunile de la America Express. Mike, reproșuri la adresa iubitei sale: „Astea sunt ambiții de clasa a III-a”

schedule 20 nov. 2023, 07:59

Iulia Albu a greșit una dintre misiunile de la America Express. Mike, reproșuri la adresa iubitei sale: „Astea sunt ambiții de clasa a III-a”
Sursa foto: YouTube America Express

Iulia Albu a greșit una dintre misiunile de la America Express, motiv pentru care Mike și-a ieșit din minți. Cei doi au purtat din nou o discuție aprinsă.

Mike, reacție dură după ce Iulia Albu a greșit o misiune

Probele de la America Express sunt unele din ce în ce mai grele, care le pun la încercare răbdarea celor șapte echipe rămase în concurs. În ediția de seara trecută, acestea au ajuns în locuri în care europenii calcă mai rar sau deloc, motiv pentru care au fost recunoscători, dar lucrul acesta nu înseamnă că nu au avut parte de misiuni grele, pe care nu au avut de ales și au fost nevoiți să le ducă la bun sfârșit.

Iulia și Mike au trecut din nou printr-un moment care i-a lăsat mască pe cei care i-au privit din fața micilor ecrane. Criticul de modă nu s-a descurcat prea bine în timpul unei probe, făcând o greșeală imensă și neînțelegând indicațiile, iar din cauza nervilor, partenerul lui de viață i-a făcut mai multe reproșuri și a spart telefonul primit din partea producției.

”Astea sunt ambiții de clasa a III-a. Nu mai aveam nevoie să văd. Am găsit toate capetele și niciunul nu semăna. Nu cred că el ar fi văzut vreun cap. El nu vede foarte bine și nici nu e atent. Dădea penalizare că nu ai știut tu păsările. Dacă te duceai și nu găseai, eu nu te îți reproșam așa”, a zis Iulia Albu.



Ei au avut de găsit câte un cap, care le-ar fi putut aduce puncte în minus la finalul zilei sau puncte în plus, lucru care le scădeau șansa de a mai obține imunitatea mare. În încercarea de a găsi capul potrivit, Iulia Albu nu s-a descurcat chiar atât de bine, nu înțelegea nimic, iar acest lucru a dus la o altă ceartă între ea și iubitul ei. La final, ea a mărturisit că mai mult ca sigur nici el nu s-ar fi descurcat la această probă, în ciuda faptului că a reacționat urât că ea nu a reușit.

”M-am săturat de mers. Unde să mergem? Nu ai fost în stare să faci o misiune. Trebuia să mă lași pe mine să găsesc capul. Ți-am spus că erau trei capete”, a zis Mike.
”Săracul de tine. Fără mine nu făceai nicio misiune”, i-a răspuns iubita lui.
”Săracul de tine, tu spui asta? Am făcut totul, ți-am cărat sacul, am făcut tot. Nu înțeleg de ce ești așa. Ce **** mea ești așa? Dacă eu îți spun să faci ceva. Tu ești rea de gură, eu am făcut totul, nu am țipat deloc la tine”, a mai spus concurentul.
”Ești un bădăran. Ai țipat la mine, da, eu am spart telefonul, da...”, a mai zis Iulia Albu.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---