Showbiz

Certurile dintre Iulia Albu și Mike nu mai au final. De la ce s-au luat de data aceasta: „Nu vreau să apar la televizor așa”

schedule 13 nov. 2023, 11:23

Certurile dintre Iulia Albu și Mike nu mai au final. De la ce s-au luat de data aceasta: „Nu vreau să apar la televizor așa”
Sursa foto: YouTube America Express

Certurile dintre Iulia Albu și Mike au început încă din prima ediție și se pare că nu vor ajunge la final prea curând. De ce la s-au luat de data aceasta și ce l-a atenționat vedeta pe iubitul ei!

Iulia Albu: „Nu vreau să apar la televizor așa”

Iulia Albu și partenerul ei de viață, Mike, formează una dintre cele mai controversate echipe de la America Express, iar acum pentru că Edward Sanda și Cleopatra Stratan au fost eliminați din competiție, totată atenția s-a concentrat asupra lor.

În cea mai recentă ediție a competiției de la Antena 1, cei doi au avut din nou niște discuții aprinse care nu au putut fi trecute prea ușor cu vederea de către telespectatori. Aceștia și-au exprimat opinia despre modul în care Mike o tratează pe Iulia Albu și despre felul în care i se adresează, dându-i impresia de fiecare dată că nimic din ceea ce face nu este corect. Chiar ea i-a zis acestuia că nu dorește să mai poarte asemenea discuții cu el, pentru că nu acela este modul în care își dorește să apară pe micile ecrane.



Cu toate acestea, Mike nu a încetat și a dus la apariția și mai multor critici din partea fanilor America Express. Din nefericire, după cum chiar criticul de modă a povestit, în clipa în care au decis să intre în concurs, nu erau în cele mai bune relații și nici când au revenit în țară, nu a fost totul în regulă între ei, motiv pentru care au decis să stea separați o vreme.

„Poate mă asculți și pe mine”, a zis Mike,
„Multe nu s-au făcut bine astăzi, dar asta este! E una din acele zile”, a fost replica iubitei lui.
„Am înțeles, dar trebuie să mă mai asculți și pe mine. Vezi că iar ești în vria aia!”, a reacționat el.
„Nu vreau să discut pe cameră, nu vreau să apar la televizor așa!”, a mai zis Iulia Albu,
„Avem doar o discuție pertinentă despre cum se întâmplă lucrurile”, a precizat, după toate acestea, Mike.
„Nu este nimic pertinent în ceea ce faci, dar este ok”, a încheiat concurenta.

Acum, văzând imaginile pe micile ecrane, realizează cât de mult au greșit unul față de celălalt, dar sunt conștienți că nu mai pot repara trecutul.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---