Showbiz

Iulia Albu și Mike, ceartă la psiholog după America Express: „Uite, mai sunt și alții ca noi”

schedule 17 nov. 2023, 12:37

Iulia Albu și Mike, ceartă la psiholog după America Express: „Uite, mai sunt și alții ca noi”
Sursa foto: YouTube America Express

Iulia Albu și Mike, partenerul ei de viață au avut nevoie de consiliere psihologică în urma participării lor la America Express. Certurile dintre ei nu au încetat nici măcar în fața specialiștilor.

Iulia Albu și Mike, ceartă la psiholog după America Express

Participarea la America Express a fost un adevărat test al relației pentru Iulia Albu și Mike. Cei doi au avut un comportament pe care cei din fața micilor ecrane l-au criticat dur și cu care nu au putut fi de acord sub nicio formă. Aceștia s-au certat de nenumărate ori, și-au adresat vorbe urâte și s-a enervat unul pe celălalt, iar vedeta a explicat faptul că nu erau în relații tocmai bune când au început filmările, iar după revenirea în țară, au stat o vreme separați. În cele din urmă, au realizat că nu pot trăi unul fără celălalt și s-au împăcat, apelând mai apoi la ajutorul unui psiholog.

Rugați să discute pe marginea acestui subiect, concurenții de la America Express au zis că s-au certat mai rău la psiholog decât în concurs, după care au decis să renunțe la ședințele de terapie în cuplu.



”Ne-am certat de vreo două ori acolo și n-am mai mers.”, a declarat Mike, pentru cancan.ro.

Mai apoi, criticul de modă a zis că din toate certurile lor a ieșit și ceva bun și anume au reușit să facă multe dintre cuplurile din România să realizeze multe lucruri despre ele, fie ele bune sau rele.

”Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America Express. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei de fapt nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit «uite, mai sunt și alții ca noi”, a zis Iulia Albu, la rândul ei.

Iulia Albu a recunoscut că și acum au discuții aprinse pe marginea imaginilor care sunt difuzate pe micile ecrane, dar încearcă în același timp să ajungă la un numitor comun, deși nu le este ușor de fiecare dată să o facă.

”Mai avem momente când ne uităm la emisiune și ne mai ciondănim, mai mult eu”, a mai zis concurenta de la America Express.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---