Showbiz

Certurile din cursa pentru ultima șansă, un dezavantaj pentru Mike și Iulia Albu. Ce discuție au avut înainte de eliminarea din America Express

schedule 14 dec. 2023, 07:42

Certurile din cursa pentru ultima șansă au reprezentat un dezavantaj pentru Mike și Iulia Albu, care la finalul zilei au ajuns să fie eliminați din concurs. Ce discuție au purtat cei doi!

Mike și Iulia Albu, ceartă în cursa pentru ultima șansă

Mike și Iulia Albu au intrat în cursa pentru ultima șansă alături de Aris și Alexia Eram și Cătălin cu Romică Țociu, iar din păcate pentru ea și iubitul său, ei au fost cei care au ajuns pe ultima poziție. Având în vedere că a mai rămas foarte puțin timp pânâ la marea finală a emisiunii, soarele a fost roșu, iar ei eliminați din concurs. Concurenții nu au fost surprinși deloc de modul în care s-a terminat ziua cu pricina, pentru că toți se așteptau la una ca asta.

Înainte de a ajunge la punctul final, aceștia nu doar că nu s-au descurcat bine, dar au și avut discuții în contradictoriu, pentru că vedeta nu a vrut să se lase nici în cele mai grele momente. Ea și-a rugat iubitul să se grăbească, să își dea mai mult silința, moment în care a izbucnit o ceartă între ei care, în mod clar, nu i-a ajutat deloc și în loc să câștige timp așa cum ea își dorea, au pierdut mai mult, spunându-și fiecare punctul de vedere.

„Haide să dăm mai în față, te rog!”, i-a zis Iulia Albu iubitului său.
„Iubire, nu avem unde!”, i-a zis Mike.
„Te implor fă ceva și haide mai în față! Fă asta pentru mine, ok?! Chiar dacă ies astăzi vreau să ies făcându-mi treaba! Am o idee genială, vorbesc cu patronul de la un fast food să ne cumpere astea”, a mai zis vedeta.

Iulia Albu nu își dorea sub nicio formă ca ea și partenerul său de viață să fie cei eliminați din concurs, dar nici nu a regretat că lucrurile au stat în felul acesta. Astfel, a decis să lupte până în ultimul moment, pentru că așa i se părea corect să procedeze, mai ales că ea este genul de femeie care nu renunță niciodată, oricât de grele au fost provocările din viața sa, în general.

„Eu veșnic voi încerca, până în ultimul moment, să fac lucrurile să meargă. Eu nu vreau să renunț! Nu renunț niciodată”, a adăugat Iulia Albu.

A fost o seară plină de emoții și pentru Aris și Alexia Eram, care au fost la doar un pas de a fi eliminați, în ciuda faptului că mereu au ajuns pe primele locuri. Nu le-a mers deloc bine în cursa pentru ultima șansă, dar când au auzit că nu ei au fost cei de pe ultimul loc, s-au mai liniștit.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---