Showbiz

Sensy, probleme grave în sarcină. Vedeta este gravidă în șapte luni: „Nici nu pot să mă spăl pe mâini”

schedule 28 iul. 2023, 11:46

Sensy, probleme grave în sarcină. Vedeta este gravidă în șapte luni: „Nici nu pot să mă spăl pe mâini”
Sursa foto: Instagram Sensy

Sensy este însărcinată în șapte luni și are probleme seriose despre care le-a vorbit și fanilor ei de pe Instagram pe care i-a ținut la curent cu evoluția sarcinii. Ce a pățit vedeta și cum se pregătește pentru venirea pe lume a primul ei copil.

Ce probleme are Sensy în sarcină

Sensy va deveni mamă pentru prima dată, în aproximativ două luni, motiv pentru care este foarte fericită. Una dintre cele mai mari dorințe pe care le-a avut a fost aceea de a deveni mamă, iar în momentul în care a rămas gravidă, a preferat să păstreze veste o vreme doar pentru ea. Zilele trecute, burtica a început să se vadă, iar ea le-a vorbit tuturor despre perioada frumoasă prin care trece.

Deși se bucură enorm și este recunoscătoare pentru familia frumoasă pe care o are, dar mai ales pentru faptul că va deveni părinte, influencerița nu poate trece peste problemele pe care le are în sarcină și care nu sunt deloc unele ușor de suportat. Ca de fiecare dată, ea a simțit nevoia să le vorbească și fanilor ei despre ceea ce trăiește și să le arate că viața sa nu este numai lapte și miere, mai ales de când a rămas gravidă, dar știe în același timp că toate eforturile pe care le face acum îi vor fi răsplătite la un moment dat.

Sensy a povestit că are niște arsuri cum nu a avut niciodată până acum. În plus, are mâinile și picioarele umflate, iar dimineața reușește cu greu să se dea din pat sau să se spele pe mâini ca un om normal. Invitată la XNS, ea a mai zis și că face niște cursuri pentru naștere, care îi plac foarte mult și care îi dau mai mult curaj, că se va descurca de minune și că va avea idee ce este de făcut. Ba chiar, în weekend, și-a programat și un curs de alăptare, pentru că își dorește să fie cea mai bună mamă și să știe ce are de făcut încă din prima zi.

”Am arsuri, în viața mea nu am simțit așa arsuri. Da vezi, de asta e bine să nu te lauzi, mă, deci nu te lauzi, să ții acolo pentru tine că e mai bine, așa știi, cu bune cu rele. Mâini și picioare umflate, la modul că dimineața abia mă dau jos din pat și seara e ceva îngrozitor. Adică uite, nici nu pot să mă spăl pe mâini, adică cum te speli tu, ca lumea sau să țin ceva în mână. Cam ăsta este update, în rest sunt bine”, a declarat Sensy, la Xtra Night Show.



”Să știi că sunt foarte șmechere cursurile (nr. pentru naștere). Chiar vorbeam și râdeam de cele care făceau, de ce vă duceți la cursuri, nu e ceva instinctiv… Parcă ai mai mult curaj sau nu ai curaj, adică ori îi alegi, ori nu alegi că știi ce te așteaptă. Dacă se poate, bine dacă, nu se poate (nr. să nască natural). În weekend merg la curs de alăptare”, a mai zis influencerița.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---