Showbiz

Kilogramele în plus, motiv de disperare pentru Vica Blochina. Și-a dorit să moară: „E foarte tristă povestea asta”

schedule 04 iul. 2023, 13:00

Vica Blochina a avut foarte mult de suferit din cauza kilogramelor în plus și și-a făcut curaj să vorbească despre acea perioadă grea din viața sa abia acum. Dansatoarea și-a dorit să moară, pentru că nu îi mai plăcea ceea ce vedea în oglindă. Ce a mai povestit!

Vica Blochina, despre kilogramele în plus cu care s-a confrunta

Vica Blochina s-a confruntat, o lungă perioadă de timp, cu kilogramele în plus și ajunsese să nu se mai simtă deloc bine în pielea sa. A încercat toate metodele care i-au trecut prin cap pentru a scăpa de acestea și pentru a fi mulțumită de ceea ce vede în oglindă, dar niciuna dintre ele nu a dus la rezultatele dorite. A avut o vreme în care ajunsese la capătul puterilor, fiind conștientă că doar acele kilograme erau cele care îi afectau modul de viață, dar mai ales comportamentul față de oamenii din jurul său, dar și față de ea însăși.

Nemulțumirea pe care o simțea în permenanență era cauzată, în mod clar, de toate kilogramele în plus care nu îi mai dădeau pace și de care nu putea să scape. Acest lucru o afecta, pentru că blondina a fost mereu interesată de aspectul fizic și dacă nu îi plăcea ceea ce vedea, nu era fericită.

Era disperată că nu putea să slăbească prin nicio metodă și a avut zile în care nu își dorea altceva decât să moară, până când i-a venit ideea salvatoare și anume aceea de a se opera la stomac. Într-un vlog pe care l-a postat pe canalul ei de YouTube, Vica Blochina a vorbit despre ceea ce a trăit din cauza greutății sale, despre frustrarea pe care o avea și despre modul în care a afectat-o faptul că nu arăta așa cum voia, dar și despre intervenția chirurgicală care i-a schimbat viața în totalitate și pe care a făcut-o în urmă cu doar câteva săptămâni. După cum chiar ea a recunoscut, i-a fost extrem de greu să discute pe marginea acestui subiect și știe că sunt foarte multe persoane care trec prin aceeași situație, dar care nu vorbesc despre lucrurile acestea.

 „Am fost foarte supărată pe mine, pe lumea din jurul meu, efectiv mi-a afectat modul de viață și comportamentul față de oameni și față de mine (n.r- kilogramele în plus). Am fost foarte nemulțumită, nemulțumirea asta venea 100% din cauza faptului că aveam kilograme în plus. Dacă nu mă văd bine, eu nu mă simt bine. Eu sunt un om care cere foarte mult de la el, pot spune perfecționistă. Tot timpul vreau să arăt bine, să fiu frumoasă. Mă certam singură, mă uram, am ajuns să mă urăsc. Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă întorceam capul pentru că nu mai știam ce să fac. Mă certam foarte mult, îmi ziceam: Băi, dar tu nu ești în stare să slăbești. Făceam eforturi supranaturale. Au fost 21 de zile în care am ținut post cu apă plată și 3 zile post negru fără apă și am slăbit 900 de grame, până la un 1 kg.
E foarte tristă povestea asta. Mi-e foarte greu să povestesc prin ce am trecut, pentru că efectiv am vrut să mor. Erau momente în care mă trezeam și mă gândeam că viața nu are sens. Pur și simplu eram disperată că nu puteam să slăbesc. Frustrarea asta m-a afectat, încât nici dacă mergeam la preot și vorbeam cu el nu știam încotro să o iau, dar a fost foarte grea perioada și eu știu că sunt foarte multe persoane care au această problemă, dar nu vor să arate sau să povestească, pentru că dacă ești plinuț, gras, ești asociat cu lipsa de bun simț”, a povestit Vica Blochina, pe YouTube.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---