Showbiz Sănătate

Dieta simplă cu care Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Cu ce aliment a înlocuit pâinea

schedule 21 mar. 2023, 10:20

Andreea Marin se numără printre puținele vedete de la noi fără operații estetice, iar atunci când acumulează kilograme, pentru a se întoarce la trupul său armonios și sănătos, recunoaște că apelează la diete. Cu una dintre ele a reușit să slăbească, în urmă cu câțiva ani, 20 de kilograme. „Zâna Surprizelor” nu s-a înfometat și a avut cinci mese pe zi. Interesant este cu ce a înlocuit pâinea după ce și-a schimbat stilul de viață. 

Dieta Andreei Marin cu care a slăbit 20 de kilograme

Andreea Marin se îngrijește de sănătatea și aspetul său fizic îndeaproape și acum. În vârstă de 48 de ani, fosta prezentatoare de televiziune a dezvăluit fanilor săi cum a reușit să scape de kilogramele în plus.

A povestit că a renunțat la mai multe obiceiuri alimentare deloc sănătoare, a uitat de prăjeli și sosuri și a înlocuit pâinea cu brânza. Andreea Marin a mai povestit că, totuși, consumă destul de des caș și nu ar putea să renunțe niciodată la el, deoarece o ajută foarte mult.

„Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor", a mai mărturisit jurnalista.
„Zâna Surprizelor” a subliniat că face și sport și alege, de cele mai multe ori, să facă gimnastică acasă. 
„Nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic și să mănânc sănătos”, a spus Zâna. 

A înlocuit covrigii și alunele cu apa

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14.00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine!

Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele.

Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep”, a povestit Andreea Marin pe Facebook. 

Ce stil de viață are Andreea Marin

„Am o viață efervescentă și nicio zi nu seamănă cu alta. Dar tocmai acesta este pericolul, să faci greșeli din punctul de vedere al nutriției, din lipsa de timp, din grabă și din cauza stresului. Tocmai de aceea, de câțiva ani, mi-am impus să respect măcar micul dejun și cina, aceasta din urmă să nu fie la o ora târzie. Ideal este, însă, atunci când mănânc și masa de prânz.

Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite. Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare.

Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conțin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale și știu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume și verdețuri sănătoase. Ceaiurile și compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre”, declara Andreea Marin pentru Click!. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9768 RON
0.00030
USD
USD: 4.6464 RON
0.01120
GBP
GBP: 5.8855 RON
0.03190
HUF
HUF: 1.2572 RON
-0.00720
BGN
BGN: 2.5446 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2078 RON
0.00360
Convertor valutar

Rezultat: ---