Showbiz

Sânziana Buruiană, nemulțumită de aspectul ei fizic. Cum vrea să scape de kilogramele în plus: „Trece foarte repede viața”

schedule 07 sept. 2023, 14:50

Sânziana Buruiană, nemulțumită de aspectul ei fizic. Cum vrea să scape de kilogramele în plus: „Trece foarte repede viața”
Sursa foto: YouTube Catalin Maruta

Sânziana Buruiană a declarat că este nemulțumită de aspectul ei fizic și nu are de gând să stea cu mâinile în sân în această privință. La ce procedură vrea să apeleze, în cel mai scurt timp!

 Sânziana Buruiană, nemulțumită de aspectul ei fizic

Sânziana Buruiană a fost mereu o femeie care a avut mereu o mare grijă de aspectul ei fizic și care a arătat mereu impecabil. Ori de câte ori a simțit nevoia de a face o intervenție estetică, a apelat la ajutorul specialiștilor fără a sta prea mult pe gânduri și nu s-a ferit să vorbească despre asta. Nu s-a plâns niciodată de felul în care a arătat, doar că între timp au început să apară problemele și în cazul ei. Vedeta a oferit un interviu în care a declarat că a devenit nemulțumită de aspectul ei fizic și că nu are de gând să lase lucrurile așa.

Kilogramele în plus au început să îi dea și ei foarte mari bătăi de cap și în timp ce alte femei ar merge la sală într-o asemenea situație, ea alege calea ceva mai ușoară. Să scape de kilograme cu ajutorul efortului fizic ar lua mult prea mult timp, iar ea nu vrea să își piardă zilele într-un asemenea mod, așa că are în minte câteva proceduri la care ar putea apela, pentru a avea corpul mult visat.

Inițial, a luat în calcul aparatele pentru slăbit, iar mai apoi s-a gândit că ar putea să apeleze la criolipoliza, pentru că rezultatul este unul rapid, iar pe ea o deranjează cel mai tare grăsimea adunată în jurul abdomenului. Undeva pe la finalul acestei luni, va avea întâlnirea de 20 de ani cu foștii săi colegi și și-a impus ca până în ziua cu pricina, să arate bine.

Și-a dat seama că viața trece foarte repede și că deja are doi copii și greul d-abia acum începe pentru ea, așa că vrea ca măcar să se simtă bine în pielea sa, la fel cum se întâmpla la începuturile carierei.

„Mi-am propus ca în perioada următoare să slăbesc dar acum urmează să pregătesc fetele de școală și de grădiniță după care să am grijă de mine. Nu o să fac sport, vreau să merg la salon, cel mai probabil cu aparate de slăbit o să fac ceva. Mă gândeam la criolipoliză pentru că are și rezultatul rapid, în zona abdomenului
Plus că la sfârșitul lunii o să am întâlnirea de 20 de ani cu foștii mei colegi de la terminarea liceului și mi-am zis și impus, în același timp, că trebuie să arăt bine. Trece foarte repede viața. Ieri în Tenerife cu prietenele la plajă, iar astăzi cu doi copii pe care îi pregătesc de școală”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru click.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---