Showbiz

Sânziana Negru, mesaj pentru Ionuț Rusu și George Tănase după eliminarea de la America Express: „Știu și că ați tras de voi cât s-a putut”

schedule 16 nov. 2023, 12:30

Sânziana Negru, mesaj pentru Ionuț Rusu și George Tănase după eliminarea de la America Express: „Știu și că ați tras de voi cât s-a putut”
Sursa foto: Instagram Sanziana Negru

Sânziana Negru le-a transmis un mesaj lui Ionuț Rusu și George Tănase, după eliminarea lor de la America Express. Iată ce a postat concurenta în mediul online!

Sânziana Negru, mesaj pentru echipa eliminată de la America Express

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express s-a terminat cu eliminarea uneia dintre echipe. Cele care au fost în pericol de eliminare și anume Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Ada Galeș și Tony, dar și Ionuț Rusu și George Tănase au luptat din greu pentru locul lor în concurs, dar una dintre ele a fost eliminată. Băieții au ajuns pe ultimul loc, deși distanța dintre ei nu a fost chiar atât de mare.

Soarele a fost roșu, iar ei și-au luat la revedere de la colegii lor. Având în vedere că Sânziana Negru și Laura Giurcanu s-au înțeles foarte bine cu ei, au regretat foarte mult că ei au fost cei care au plecat, nu cealaltă echipă, dar cumva s-au și bucurat pentru faptul că ele pot continua cursa.

Tocmai de aceea, Sânziana Negru a postat un mesaj pentru aceștia, direct pe contul ei de Instagram, unde le-a transmis că știe cât de mult s-au chinuit în concurs și că au avut momente în care își doreau să plece, dar cu toate acestea au luptat, iar pentru asta îi apreciază și mai mult decât o făcea înainte.

Mai mult de atât, concurenta emisiunii de la Antena 1 a zis că atât ea, cât și colega ei de echipă și-ar fi dorit să îi vadă mai mult în America Express, pentru că de fiecare dată când se întâlneau în cursă, ei le făceau să râdă și având în vedere cât de dur este formatul, să râdă pentru ele era ceva foarte important.

„Baieții @ionutrusu si @tanase_george au format o echipă pe care am fi vrut amândouă să o vedem mai mult în această competiție, pentru simplu motiv că atunci când ne întâlneam în cursă, ne făceau să râdem. Și să poți să râzi la @americaexpressromania e așa de important și de bine. Și foarte necesar. Știu că ați vrut și acasă, dar știu și că ați tras de voi cât s-a putut ❤️”, a transmis Sânziana Negru, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---