Showbiz

Sânziana Negru, despre nunta cu Ștefan Floroaica. Are sau nu planuri de căsătorie câștigătoarea America Express

schedule 04 ian. 2024, 07:16

Sânziana Negru, despre nunta cu Ștefan Floroaica. Are sau nu planuri de căsătorie câștigătoarea America Express
Sursa foto: Instagram Sanziana Negru

Sânziana Negru a vorbit despre nunta cu Ștefan Floroaica. Are sau nu planuri de căsătorie câștigătoarea America Express!

Sânziana Negru, despre nunta cu Ștefan Floroaica

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au parte de o iubire la care multe persoane de vârsta lor doar visează. Cei doi s-au înțeles de minune, încă din prima clipă în care s-au cunoscut, iar relația lor a mers foarte bine, motiv pentru care multă lume a ajuns să se întrebe dacă sau când vor ajunge în fața altarului.

Invitată alături de buna sa prietenă, Laura Giurcanu, la ”Detectorul de minciuni”, ea a primit și o întrebare legată de acest subiect, moment în care a fost sinceră și a recunoscut că nu s-a visat niciodată în rochie de mireasă și că este de părere că nunta reprezintă doar o convenție, care nu i se potrivește din niciun punct de vedere. În plus, câștigătoarea emisiunii America Express a zis că dacă se va mărita vreodată, ar face-o doar de dragul celui de lângă ea, nu pentru că își dorește în mod special să devină mireasă.

„Nu mi-am dorit, nu mi-am imaginat niciodată eu pe mine la altar, în rochie albă, nu mi-am dorit treaba asta. Mi se pare o convenție, care nu mi se potrivește. Aș face-o de dragul celuilalt, dacă lui i-ar aduce liniște sau poate o bucurie că există legământul dintre noi, dar eu pentru mine nu”, a declarat Sânziana Negru la ”Detectorul de minciuni” al lui Selly.



Mai apoi, Sânziana Negru a recunoscut în fața tuturor faptul că este o femeie geloasă și că i se întâmplă lucrul acesta și când partenerul ei de viață trebuie să filmeze scene de amor în filmele în care joacă. Oricât de tare ar dori să se controleze și știind că este doar un rol pe care Ștefan Floroaica îl interpretează, rare sunt momentele în care se poate abține.

„Au scene, mai mult decât săruturi. Nu mă uit și îmi mai trimit oamenii. Eu nu aș putea. Eu am intrat în relația asta, el actor fiind. Adică nu mai poți să vii după și să spui că te-ai răzgândit”, a mai zis influencerița.

Așadar, Sânziana Negru nu își dorește să se căsătorească, iar dacă va face pasul cel mare pe viitor, nu va fi pentru ea, ci pentru iubitul ei.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---