Showbiz

Alexia Eram, mesaj emoționant pentru fratele ei după America Express. Ce a zis despre Aris: „În primul rând, am descoperit...”

schedule 29 dec. 2023, 12:00

Alexia Eram, mesaj emoționant pentru fratele ei după America Express. Ce a zis despre Aris: „În primul rând, am descoperit...”
Sursa foto: Instagram Alexia Eram

Alexia Eram i-a transmis un mesaj emoționant fratelui ei, după terminarea emisiunii America Express. Ce a zis despre Aris și cum a fost experiența pentru ea.

Alexia Eram, mesaj emoționant pentru Aris

Marea finală a emisiunii America Express a fost o dezamăgire totală pentru milioane de români care i-au susținut pe Aris și Alexia Eram și care au sperat că ei vor fi câștigătorii sezonului 6. Unii dintre ei au acuzat producție de regie, alții au spus că Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost ajutate și că nu ar fi reușit niciodată singure să îi depășească pe copiii Andreei Esca. S-a dat un întreg război în secțiunea de comentarii, iar Alexia Eram a simțit nevoia să le transmită și ea un mesaj de mulțumire celor care i-au susținut încă de la bun început și care și-au luat din timpul lor, pentru a le trimite cele mai frumoase.

De asemenea, ea a încercat să le explice admiratorilor faptul că deși nu au câștigat premiul cel mare al competiției de la Antena 1, au câștigat lucruri mult mai importante, unul dintre ele fiind relația frate-soră pe care și-au consolidat-o în cele două luni. Pe Story, a transmis că și-a câștigat fratele pe viață și că l-a cunoscut așa cum nu o făcuse înainte, motiv pentru care nu poate decât recunoscătoare, pentru că în afara emisiunii, lucrurile acestea nu s-ar fi întâmplat.



Mai apoi, într-o intervenție telefonică pe care a avut-o în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Alexia Eram i-a transmis un mesaj emoționant fratelui său despre care a afirmat că l-a descoperit ca bărbat și că s-a creat o conexiune puternică între ei, odată ce au plecat în aventura vieții lor, pe „Drumul Aurului”.

”A fost cea mai tare experiență din viața mea. Mi se pare că am învățat foarte multe lucruri, că mi-am legat o nouă conexiune cu fratele meu și că l-am regăsit. În primul rând, am descoperit bărbatul Aris. Mi se pare că acolo l-am redescoperit pe Aris și cred că a fost o experiență extraordinară pentru amândoi”, a declarat Alexia Eram, la Antena 1.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---