Showbiz

Mario Fresh, gest romantic pentru iubita lui. Alexia Eram a plecat în America Express: „Nu o să fiu foarte siropos”

schedule 26 mai 2023, 12:01

Mario Fresh, gest romantic pentru iubita lui. Alexia Eram a plecat în America Express: „Nu o să fiu foarte siropos”
Sursa foto: Instagram Mario Fresh

Mario Fresh a făcut un gest romantic pentru frumoasa lui parteneră de viață care a plecat deja în America Express alături de fratele ei, Aris. Filmările pentru noul sezon vor începe în curând, iar cele nouă echipe sunt pregătite pentru a intra în cursă, artistul sperând ca iubita lui să reziste două luni, deși știe că îi va duce lipsa.

Mario Fresh, gest romantic pentru Alexia Eram

Alexia Eram și fratele ei, Aris, au decis să participe împreună la emisiunea America Express, pentru că iubesc provocările și pentru că vor să se bucure de o experiență unică, pe care nu ar putea să o cumpere cu toți banii din lume. Astfel, în urmă cu doar câteva ore, aceștia alături de toate celelalte echipe au plecat către Columbia, prima țară de unde vor pleca pe „Drumul Soarelui”, iar Mario Fresh nu s-a putut abține să nu îi transmită câteva cuvinte partenerei sale de viață, înainte de a-și lua la revedere de la ea.

Artistul a avut un concert, iar imediat după aceea s-a îndreptat către București și le-a povestit fanilor că se grăbește să ajungă în București, deși face cinci ore pe drum, deoarece Alexia Eram pleca la aeroport, iar el a dorit să o conducă, mai ales că nu se vor mai vedea pentru două luni.

„Este prima și ultima dată când o să fac treaba asta! Iubita mea, Alexia, pleacă în seara asta. Eu după concertul ăsta trebuie să plec urgent la București. Fac vreo 5 ore pe drum. La ora 2 trebuie să fiu la aeroport. Să o conduc pentru următoarele două luni. Pleacă în America și aș vrea să facem împreună ceva frumos”, a povestit Mario Fresh, pe Instagram.

Mai apoi, el a postat și câteva imagini, pe contul lui de Instagram, alături de un mesaj prin intermediul căruia a reușit să își emoționeze fanii. Are mare încredere în echipa lor și le este alături, deși nu va fi aproape fizic de aceștia, dar speră ca măcar o parte din energia lui să ajungă la ei, când vor fi în cursă și când vor avea mai mare nevoie de ea. Cântărețul se bucură că partenera lui de viață a acceptat provocarea de a face parte din acest proiect, pentru că este o experiență de care are parte o singură dată în viață, iar el a încurajat-o încă de când a primit propunerea, iar faptul că fratele ei, Aris, îi va fi alături îl liniștește, deoarece știe că a lasat-o pe mâini bune.

„Nu o să fiu foarte siropos, că după vă înmuiați prea tare și nu cred că e momentul. Vă țin pumnii, am încredere deplină în voi si chiar dacă nu o să vă fiu alături fizic, sper măcar să ajungă niște energie pozitivă din partea mea, atunci când aveți mai mare nevoie! Vă iubesc pe aman2! HAI PE EI”, a scris el, pe Instagram.



Înainte, însă, de a face acest lucru, i-a rugat pe fanii lui să îl ajute să facă o filmare pentru Alexia Eram, în care i-au urat succes.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---