Showbiz

Alexia Eram și-a pus fanii pe jar. Unii dintre ei au criticat-o dur: „Am crezut ca te-a cerut în căsătorie”

schedule 23 ian. 2024, 09:34

Alexia Eram și-a pus fanii pe jar. Unii dintre ei au criticat-o dur: „Am crezut ca te-a cerut în căsătorie”
Sursa foto: Instagram Alexia Eram

Alexia Eram și-a pus fanii pe jar cu una dintre postările pe care le-a făcut pe Instagram, din vacanță. Ce i-au transmis internauții în secțiunea de comentarii!

Alexia Eram și-a pus fanii pe jar

Începutul anului 2024 este unul plin de surprize și momente frumoase pentru Alexia Eram și Mario Fresh, care au decis să plece pentru câteva zile bune în Bali. Cei doi și-au ținut urmăritorii de pe rețelele sociale la curent cu toate lucrurile pe care le-au făcut, locurile în care au mers și experiențele de care s-au bucurat.

Recent, Alexia Eram a postat mai multe imagini făcute într-una dintre cele mai frumoase zile pe care le-a trăit în Bali, dar nu a scăpat de comentariile venite din partea oamenilor, care i-au atras atenția asupra unui aspect foarte important.

Cei mai mulți dintre fanii acesteia au crezut că Mario Fresh și-a făcut curaj și și-a cerut partenera de viață în căsătorie, după cei șapte ani de relație. Chiar dacă nu a făcut lucrul acesta, artistul i-a pregătit fostei concurente de la America Express o cină romantică, după ce au mers împreună la un atelier unde și-au făcut inele de argint.

Sursa foto (c): Alexia Eram/Instagram

„Mama, da' nu te cere si el odata”, „Degeaba dacă nu te o cerut”, „Casa de piatra!”, „La prima vedere am crezut ca te a cerut in casatorie!!!🫢N a facut o acuma dar sigur o va face intr o zi!!!🎊 Vacanta frumoasa dragilor🥂🎉”, au scris fanii Alexiei Eram, în comentarii.

Alții, ceva mai cârcotași, au avut ceva de comentat în legătură cu descrierea folosită în dreptul imaginilor. Alexia Eram le-a transmis urmăritorilor ei faptul că fericirea chiar vine din lucruri simple, moment în care nu s-au putut abține să nu reacționeze.

„O cina romantică în Bali nu prea intra in categoria de lucruri simple, honestly 🤣 e super ca ai posibilitatea sa le experimentezi si ca le apreciezi cum trebuie, in schimb”, „Dacă și Bali este lucrul simplu...ce să zic?! oricum mă bucur pentru voi”, i-au mai transmis internauții.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---