Showbiz

Cine este Alexia Eram de la America Express. Tânăra va pleca pe „Drumul Soarelui” alături de fratele ei

schedule 22 mai 2023, 15:50

Cine este Alexia Eram de la America Express. Tânăra va pleca pe „Drumul Soarelui” alături de fratele ei
Sursa foto: Instagram Alexia Eram

Cine este Alexia Eram de la America Express? Aceasta este întrebarea multora dintre cei care au văzut ce echipe vor concura în următorul sezon al emisiunii de la Antena 1. Mulți știu despre ea că este fiica Andreei Esca și iubita lui Mario Fresh și nimic mai mult, tocmai de aceea ne-am propus să v-o prezentăm în detaliu pe viitoarea concurentă a emisiunii de la Antena 1!

Cine este Alexia Eram, concurenta de la America Express 2024

Alexia Ioana Eram, fiica Andreei Esca, a venit pe lume pe data de 31 august 2000. Astfel, vedeta are 22 de ani și niște visuri pe care vrea să și le îndeplinească, iar unul dintre ele are legătură cu participarea sa la America Express alături de fratele ei, Aris Eram. Influencerița se bucură că va avea parte de una dintre cele mai intense experiențe din viața sa împreună cu Aris, deși oamenii care o urmăresc ar fi dorit să o vadă în compania lui Mario Fresh.

Deși este fiica îndrăgitei prezentatoare de știri, ea nu a dorit niciodată să stea în umbra mamei sale, ci mai degrabă a vrut să dea dovadă că s-ar fi descurcat și dacă nu era celebră încă dinainte de a vedea lumina zilei. Astfel, ea a considerat că școala joacă un rol extrem de important și în viața sa și a urmat urmat Liceul Francez Anna de Noailles, din Bucureşti, după care a decis să plece în afara țării, la studii, alegând Universitatea For the Creative Arts, din Anglia, unde i-a fost destul de greu. Obișnuită să fie mereu înconjurată de cei dragi, văzându-se printre străini, a simțit că nu mai poate face față și a vorbit în repetate rânduri despre acest aspect cu urmăritorii ei din mediul online, care i-au fost mereu alături și care au încercat să sfătuiască și de data aceasta așa cum au știut ei mai bine. Cel mai important a fost, însă, faptul că până la urmă Alexia Eram a absolvit faculatea cu pricina, de unde a plecat cu multe cunoștinte legate de relații publice, marketing și publicitate.

„Cred că cel mai dureros moment prin care am trecut a fost atunci când am plecat la facultate, singură și a trebuit să mă descurc fără familie, fără prieteni, fără iubit. De fiecare dată când plecam, plângeam și cred că acolo la fel, în fiecare zi plângeam, nu prea m-am adaptat. Nu îmi place să fiu singură… în general”, a declarat la vremea aceea fiica Andreei Esca, pentru Kanal D.

Întrebată la un moment ce este ea și rugată să vorbească despre ea și despre activitatea sa, Alexia Eram a spus că este content creator și că toate veniturile sale provin din social media. Deși mulți oameni au ceva de comentat despre termenul de influnecer, ea se consideră unul și, pe deasupra, mai colaborează și cu Alist Magazine, revista mamei sale unde are rubrică de shopping.

„ Eu sunt content creator, pentru că oamenii au avut o problemă cu termenul influencer, dar eu nu am nicio problemă. Pot să spun că sunt influencer, eu sunt activă și pe YouTube. Din social media îmi iau toate veniturile. Colaborez și cu Alist Magazine, revista mamei mele, unde fac o pagină de shopping, unde înainte făceam și o emisiune despre fashion ”, a mai povestit ea.

Ceea ce și-ar dori ea ca toți oamenii să înțeleagă este faptul că nu mai stă de ceva vreme pe banii părinților ei, chiar dacă a avut mereu parte de ajutorul părinților ei și nici nu s-a pus problema în vreun alt fel. Ceea ce o deranjează este faptul că unii se gândesc că dacă părinții ei au bani, ea nu știe valoarea banilor și nici nu muncește pentru, ceea ce este total fals, după cum chiar ea mărturisit.

 „Sunt de doi ani pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților, nici nu se pune problema. Cred că dacă nu aș fi făcut ce am făcut și nu eram o persoană interesantă sau nu aș fi făcut lucruri inteligente și interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmărit. Oamenii cred că dacă tu ești dintr-o familie cu bani, automat tu nu știi să faci anumite lucruri sau speculează că am tot timpul ajutorul părinților. Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce ai ”, a mai zis vedeta.

Tot pe Instagram, unde își petrece o mare parte a timpului, Alexia Eram le-a vorbit fanilor ei și despre participarea sa și a fratelui ei la America Express. Cei doi au mari emoții pentru ceea ce va urma, având în vedere că vor străbate pe rând Columbia, Ecuador și Argentina, dar sunt în același timp extrem de fericiți, că au ocazia să facă parte dintr-un asemenea proiect.

Vezi această postare pe Instagram
O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)
„Plecăm la drum cu multe emoții și sentimente amestecate care ne copleșesc. Pe de o parte frică, nesiguranță și teamă de necunoscut, iar pe de altă parte fericiți că putem lua parte la un proiect atât de mare, că ne vom consolida și mai tare relația de frate&soră, că avem posibilitatea să experimentăm atât de multe lucruri, care sunt convinsă că ne vor ajuta în dezvoltarea noastră ulterioară. Vom încerca să dăm tot ce e mai bun din noi si să luptăm cât o să putem de mult. Speram sa nu dezamagim pe nimeni. O sa fim noi, cu bune și rele, cu defecte și calități, ca orice om de 20 de ani…
Chiar dacă voi fi plecată, contul meu de instagram va râmăne activ, pentru că v-am pregatit in avans o multime de lucruri. O sa-mi fie dor de voi dar stiu ca veti fi alaturi de mine si de fratele meu, si va multumesc de acum, pentru toata susținerea❤️”, este mesajul postat de Alexia Eram, pe social media

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---