Showbiz

Aris Eram și Laura Giurcanu, despre relația lor. Când s-au cunoscut, de fapt: „Ne-am împrietenit uitându-ne unul la altul”

schedule 17 nov. 2023, 08:53

Aris Eram și Laura Giurcanu, despre relația lor. Când s-au cunoscut, de fapt: „Ne-am împrietenit uitându-ne unul la altul”
Sursa foto: YouTube America Express

Aris Eram și Laura Giurcanu au vorbit despre relația lor, la ”Podcastito Express”, unde au dezvăluit și când s-au cunoscut. Iată ce au povestit concurenții de la America Express!

Aris Eram și Laura Giurcanu, despre relația lor

Aris Eram și Aris Eram au povestit câte ceva despre relația de prietenie pe care o au, aducând în discuție și ziua în care s-au văzut pentru prima dată. Se întâmpla în urmă cu cinci, când luau masa în Brașov. La vremea aceea, fiul Andreei Esca era foarte mic pentru ea, avea 15 ani, așa că influencerița s-a comportat ca atare.

„Când ne-am cunoscut noi doi? Prima dată ne-am văzut la o masă în Brașov, acum 5 ani, dar tu erai mai mic. Mai adolescent. , a spus Laura Giurcanu, în podcast.

Timpul a trecut, iar ei nu și-au dat o prea mare importanță, până în perioada în care au avut loc filmările pentru America Express. Deși nu aveau atât de mult timp la dispoziție să îl petreacă împreună sau să discute, cei doi s-au împrietenit din priviri și au reușit să creeze o conexiune între ei.

La momentul actual sunt zvonuri legate de faptul că ar forma un cuplu, iar imaginile în care aceștia se sărutau au întărit și mai tare acele zvonuri. Niciunul dintre ei nu a confirmat și nici nu a negat faptul că ar forma un cuplu, dar fanii lor s-ar bucura să fie adevărat, fiind de părere că le-ar sta foarte bine împreună.



„În această competiție cred că ne-am împrietenit foarte repede. De la plecare. Din aeroport, unde am stat într-un separeu unde erau doar două șezlonguri pe care au dormit Alexia și Sânziana și eu și Laura am dormit pe jos. Nu apucai să stai prea mult de vorbă. Mi se pare că noi ne-am împrietenit uitându-ne unul la altul”, a povestit aceștia, la Podcastito.

Pe tot parcursul discuției lor, cei doi concurenți de la America Express au avut numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

”Mie îmi place că ești descurcăreț, că ești foarte amuzant și ești un om foarte bun, care mă face să mă simt bine când sunt în prezența lui”, i-a zis Laura Giurcanu lui Aris Eram.
”Și tu ești foarte amuzantă. Și calmă.”, a fost replica lui.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---