Showbiz

Alexia Eram se confruntă cu anxietatea. Concurenta de la America Express a apelat la ajutorul unui specialist: „Eu plâng foarte des”

schedule 17 nov. 2023, 07:43

Alexia Eram se confruntă cu anxietatea. Concurenta de la America Express a apelat la ajutorul unui specialist: „Eu plâng foarte des”
Sursa foto: Instagram Alexia Eram

Alexia Eram se confruntă cu anxietatea și nu a ezitat să vorbească despre acest aspect. Concurenta de la America Express a apelat la ajutorul unui specialist, pentru a-și rezolva problemele.

Alexia Eram, despre problemele cu anxietatea

Alexia Eram a intrat în atenția tuturor, odată cu participarea sa în cadrul emisiunii America Express, unde oamenilor li s-a dat șansa de a o cunoaște mai bine. Dacă, poate, înainte, părerea lor despre fiica Andreei Esca nu era tocmai bună, văzând-o pe micile ecrane, mulți și-au dat seama cum este cu adevărat. Mii de oamenii au început să îi îndrăgească pe ea și pe fratele ei, Aris Eram, despre acum spun că sunt doi copii educați, luptători și cu foarte mult simț, nu unii plini de ei.

Ei bine, Alexia Eram nu doar că a reușit să le ajungă la inimi oamenilor prin felul ei de a fi din concurs, dar i-a cucerit și cu sinceritatea sa. Tot cu sinceritate, a vorbit și într-un podcast despre toate problemele cu care se confruntă, mai ales despre cele legate de anxietate.

Tânăra a spus despre ea că este o persoană catre plânge foarte mult din orice, acesta fiind modul în care ea se descarcă și ajunge să se simtă mai bine. De asemenea, Alexia Eram este conștientă că foarte multe persoane trec prin aceeași situație, din cauza lumii în care trăim, diferența fiind că ea nu s-a temut să ceară ajutorul unui specialist.



Concurenta de la America Express a făcut terapie o vreme, a renunțat mai apoi și a decis în cele din urmă să meargă mai departe cu ședințele, pentru că o ajutau enorm în viața de zi cu zi.

„Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă.
Fiecare are probleme lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare.(...) Dar nu prea-mi place să-mi port milă. Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani de zile. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat”, a povestit Alexia Eram, în podcast-ul moderat de Laura Giurcanu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---