Showbiz

Andreea Esca a dat din casă. Cât de diferiți erau Aris și Alexia Eram în copilărie: „E foarte ciudată treaba asta”

schedule 18 ian. 2024, 09:06

Andreea Esca a dat din casă. Cât de diferiți erau Aris și Alexia Eram în copilărie: „E foarte ciudată treaba asta”
Sursa foto: Instagram Alexia Eram

Andreea Esca a dat din casă. Cât de diferiți erau Aris și Alexia Eram în copilărie și ce a povestit mama lor despre ei, în cadrul unui podcast!

Cât de diferiți erau Aris și Alexia Eram în copilărie

Aris și Alexia Eram au reușit să intre în atenția tuturor, odată cu participarea lor la America Express. Cei din fața micilor ecrane nu știau foarte multe lucruri despre ei, dar au ajuns să îi aprecieze enorm pe parcursul competiției și au plâns odată cu ei, în momentul în care au pierdut în marea finală. Cei doi au primit multe comentarii pozitive, în care oamenii le-au transmis că sunt niște copii foarte bine educați și care au reușit să ajungă la inimile lor.

Invitată într-un podcast alături de fiica sa, Andreea Esca a dat niște detalii neștiute din copilăria foștilor concurenți de la America Express. Din câte a povestit chiar ea, copiii săi erau foarte diferiți încă de când erau mici. În timp ce Alexia Eram iubea să meargă la grădiniță, nu voia sa mai plece și adora să își petreacă serile pe la copiii de vârsta ei, fratele ei nici nu voia să audă.

Aris nu a îndrăgit să meargă la grădiniță și plângea de fiecare dată, iar dacă mergea la vreunul dintre colegii lui, în momentul în care vedea că începea să se însereze, își suna mama pe care o ruga să vină să-l ia acasă, pe motiv că nu putea să doarmă decât în patul lui.

„E foarte ciudată treaba asta. Alexia, când era mică, s-ar fi dus și se ducea la toți colegii să doarmă, oriunde să plece. Prima dată când am dus-o la grădiniță, în prima zi de grădiniță, toți copiii urlau, plângeau, se tăvăleau, și e când m-am dus să o iau mi-a făcut cu mâna de la distanță și mi-a zis «Vino mai târziu puțin». Zic: «Alexia, s-a terminat, unde să vin mai târziu. Ți-a plăcut?», «Da, dar vino mai târziu».
La orice copil s-ar fi dus, ar fi dormit la oricine. Aris a plâns din prima zi de grădiniță până la 6 ani în fiecare zi: «Mama, nu vreau la grădiniță. Tu nu înțelegi că mie nu-mi place? Eu nu vreau să mă duc? Tu nu înțelegi că nu vreau să mă duc?». Se târa, de ziceai că îl las la orfelinat.
Să meargă la vreun copil, cu chiu cu vai voia la câte un copil și seara știam, cum se întuneca îmi dădea telefon mama copilului: «Aris plânge, el vrea să doarmă acasă». Și îmi spunea «Oriunde mă duc, eu nu pot să dorm decât la mine acasă, în patul meu».”, a spus Andreea Esca într-un podcast, conform wowbiz.ro.

În cadrul aceluiași podcast, prezentatoarea de la Pro TV și-a amintit de momentul în care fiica ei a ajuns la spital din cauza sucului de morcovi. Fosta concurentă de la America Express se făcuse portocalie atât pe mâini, cât și pe picioare, motiv pentru care mama ei a cerut ajutorul medicului.

„Din perioada în care erau mai mici, chiar așa e. S-a făcut portocalie și pe mâini, și pe picioare. Ne-am dus la doctor, pentru că am crezut că a pățit cine știe ce. Era suc de morcov și îi dădeam, îi dădeam, pentru că mi s-a părut sănătos, până s-a făcut toată galbenă.  M-a întrebat dacă îi dau morcov și am zis că „Da, tot timpul” și aia era problema, că îi dădeam prea mult”,  a mai povestit Andreea Esca

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---