Showbiz

Cum era Crăciunul pentru Anamaria Prodan în trecut. Are amintiri frumoase din casa bunicilor: „Când povestesc copiilor nu mă cred”

schedule 26 dec. 2023, 08:00

Cum era Crăciunul pentru Anamaria Prodan în trecut. Are amintiri frumoase din casa bunicilor: „Când povestesc copiilor nu mă cred”
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și-a amintit de cum era Crăciunul pe vremea când era doar un copil și mergea în casa bunicilor. Impresara are niște amintiri foarte frumoase.

Anamaria Prodan, despre Crăciunul petrecut în casa bunicilor

Anamaria Prodan a sărbătorit anul acesta Crăciunul alături de cei dragi ei și chiar a postat câteva imagini din jurul bradului, pe rețelele sociale, unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Impresara s-a bucurat de acea zi, dar nu poate uita nici cum erau sărbătorile de iarnă pe vremea când era doar un copil și le petrecea în casa bunicilor de la țară.

Vedeta nu a avut mereu o viață plină de lux și opulență precum cea pe care o are cum, după cum își imaginează oamenii care stau zilnic cu ochii pe ea, ci mai degrabă una modestă. Anamaria Prodan nu poate uita zăpada care era cât casa și care acum pare ceva ireal, mai ales pentru copiii ei care nu o cred atunci când le povestește că nici măcar nu putea sa iasă din casă din cauza zăpezii.

Și-a amintit și de faptul că toți stăteau în aceeași cameră, făceau focul în sobă, iar bunica sa le gătea pe plită. În plus, a mai precizat că ea nu răcea niciodată și nu își aminște să fi mers vreodată la doctor copil fiind.



„Îmi aduc aminte de la 4 ani vag de iernile când mă trezeam dimineața, iar zăpada era undeva la streașina casei. Ca să ieșim, pe vremea aia, la Dăbuleni, unde eu copilăream, mergeam prin tranșee de zăpadă. Era ceva incredibil, eu nu am mai văzut de foarte mulți ani așa ceva și când povestesc copiilor nu mă cred. Noi la 8 seara dormeam, focul ardea în sobă, bunica făcea pe plită mâncarea toată și stăteam toți într-o cameră. Mie mi se părea cea mai frumoasă casă a bunicii mele. Eu nu răceam, nu mă îmbolnăveam, nu aveam probleme. Nu îmi amintesc să mă fi dus copil vreodată la doctor. Eu am crescut așa.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru wowbiz.ro.

Așadar, sărbătorile de iarnă erau diferite de cele de acum, aveau un farmec aparte și nu se compară cu cele pe care le sărbătoresc copiii din ziua de astăzi care au tot ce își doresc.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---