Showbiz

Alex Velea, mărturisiri emoționante despre sărbătorile de iarnă din copilărie. Ce s-a schimbat: „Mă ocup de bucuria altora”

schedule 26 dec. 2023, 08:50

Alex Velea, mărturisiri emoționante despre sărbătorile de iarnă din copilărie. Ce s-a schimbat: „Mă ocup de bucuria altora”
Sursa foto: Instagram Alex Velea

Alex Velea a făcut câteva mărturisiri emoționante despre sărbătorile de iarnă din copilărie. Cum erau acestea pe vremea când era mic, ce s-a schimbat între timp, dar și ce va face iubitul Antoniei de Revelion!

Alex Velea, mărturisiri emoționante despre sărbătorile de iarnă din copilărie

Alex Velea își amintește și el cu drag de perioada în care era doar un copil care aștepta cu nerăbdare sărbătorile de iarnă, de care se bucura din plin. Partenerul de viață al Antoniei a avut parte de o copilărie normală, modestă și se bucura de fiecare lucru mic la fel ca oricare alt copil de la vremea respectivă. Crede că acelea au fost cu adevărat cele mai frumoase sărbători, pentru că încă mai credea în Moș Crăciun, iar jocurile de iarnă, erau și ele pe placul artistului.

În momentul de față, lucrurile s-au schimbat foarte mult, pentru că odată cu trecerea anilor, a dispărut și magia Crăciunului, cel mai fericit făcându-l momentele pe care le petrece alături cei dragi, cu pregătirile și împodobirea bradului. Este tată la rândul lui și are grijă ca micuții lui să se bucure și ei venirea Moșului, cât și de mirosul de portocale și de de brad, care se re găsesește în toată casa lor.

„Cele mai frumoase sărbători le simți în timpul copilăriei! Când te bucuri de venirea Moșului și de toate jocurile de iarnă. De la bătăile cu bulgări de zăpadă, la „datul pe gheață” în niște ghete vechi cu talpă „lucioasă” și construirea oamenilor de zăpadă. Acum frumusețea sărbătorilor arată diferit. Sunt tată, soț și fiu. Iar cel mai mult mă bucură să fiu alături de cei dragi cu toate pregătirile, de la împodobirea bradului și nerăbdarea celor mici.
Mirosul de brad și de portocale, plus toate aromele cu care se joacă atât mama, cât și frumoasa mea soție. În fiecare an ne strângem toți de Crăciun și ne bucurăm unii de alții. De Revelion, mă ocup de bucuria altora. Merg la cântări și abia apoi mă pot gândi la o vacanță”, a declarat Alex Velea, pentru unica.ro.

Oricât de tare și-a dori ca în noaptea dintre ani să fie alături de cei dragi, din păcate, de Revelion se va ocupa de fericirea altora, după cum chiar el a dezvăluit. În anul 2024, își dorește să poată munci mai mult, să fie mai înțelept, dar și să se autodepășească.

„Cred că toată lumea își face noi planuri la final de an… nici eu nu fac excepție. Mereu mi-am dorit să am puterea să muncesc mai mult, să fiu mai înțelept și să mă autodepășesc. Încă încerc și sper să-mi reușească. Vă dau un singur detaliu. În 2024 îmi doresc foarte mult să fac un turneu. Cu mulți dansatori. Ceva ce nu s-a mai văzut în România.”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---