Showbiz

Zanni refuză să mai lucreze cu Alex Velea. Este de necrezut cum a reacționat iubitul Antoniei: „Eu îi doresc...”

schedule 28 iun. 2023, 08:35

Zanni a făcut un vlog în care a vorbit despre motivele pentru care refuză să mai lucreze cu Alex Velea. Auzind toate acestea, partenerul de viață al Antoniei a avut și el o reacție cu totul și cu totul neașteptată. Iată ce a zis!

Alex Velea, prima reacție în urma declarațiilor lui Zanni

În urmă cu câteva zile, Zanni a făcut un vlog în care a povestit despre relația pe care o are cu Alex Velea, la momentul actual. Este recunoscător pentru faptul că iubitul Antoniei i-a întins o mână de ajutor, pentru că datorită lui a ajuns unde este acum și a reușit să participe și în cadrul emisiunii Survivor România, unde a reușit să câștige marele premiu în valoare de 30 de euro.

Având în vedere că în ultima vreme nu a mai fost văzut în preajma lui Alex Velea și că s-a apucat serios de vlog, lumea s-a întrebat ce s-a întâmplat, de fapt, între ei. Zannidache nu i-a ținut prea mult pe jar și le-a spus fanilor ce s-a întâmplat și a menționat că fiind mic, nu a făcut altceva decât să creadă în ideea de iubire și de familie și că nu a mai făcut-o din momentul în care i s-a cerut să semneze un contract, pe care era nevoit să îl respecte. Astfel, a ajuns la concluzia că îi este cel mai bine singur.

Zanni și Alex Velea nu mai vorbesc de ceva vreme, nu mai colaborează, pentru că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă și nu din alte motive.

„Fiind mic și prost, chiar am crezut în ideea de iubire, familie. Și când am văzut că trebuie să semnăm și să respectăm un contract am zis că n-ai cum să iubești și să ai familie, să iei un copil de suflet, dar să aibă și contract. Și la un moment dat îi zici „Contractul!”. Păi e ori asta, ori asta. Nu există să faci familie și contract. I-am zis mereu că nu există așa ceva. Și de asta n-am mai crezut nici în asta, nici în asta (nr. nici în iubire, nici în contract), le-am eliminat pe amândouă și am vrut să rămân singur, cum oricum voiam să fiu. Nu mai vorbesc cu Alex de ceva timp, nu mai colaborăm, n-am mai fost pe aceeași lungime de undă, dar în continuare suntem bine, am lăsat loc de bună ziua și eu, și el, am avut o relație destul de bună, cu certuri, ca toată lumea, dar nimic grav, și nu mai colaborăm doar pentru că nu suntem pe aceeași lungime de undă, nu pentru că nu ne-am înțeles la ceva.”, a declarat Zanni, pentru cancan.ro.

Oamenii care îi urmăresc cu atât de mult interes și declarațiile lui Alex Velea în legătură cu tot ceea ce s-a întâmplat între ei. Partenerul de viață al Antoniei a început prin a spune faptul că el în consideră prietenul său și consideră că fiecare e liber să facă doar ce îi dorește și îl susține. Nimeni nu se aștepta la această reacție, pentru că în cazul lui Mario Fresh și al lui Lino Golden, reacția sa a fost una foarte, foarte dură.

„Eu îl consider și acum prieten. N-am nicio treabă. Dacă nu s-a simțit bine, nu știu ce să zic…Fiecare e liber să facă ce dorește, în asta îl susțin. Dacă așa a simțit, cred că a făcut alegerea potrivită. Eu îi doresc baftă în tot ce vreau să facă, baftă pe viitor și lui, și colegilor lui”, a declarat Alex Velea, pentru fanatik.ro.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---