Showbiz

Ana Porgras a ajuns în tabăra Războinicilor. Faimoasa, deranjată de comportamentul lui Jador: „Am plâns”

schedule 07 feb. 2024, 07:25

Ana Porgras a ajuns în tabăra Războinicilor, la scurt timp după ce a început să plângă și a spus tot ce a avut pe suflet. Ce a declarat, la începutul ediției!

Ana Porgras a ajuns în tabăra Războinicilor

Ana Porgras a răbufnit, în cadrul celei mai recente ediții Surivor All Stars, chiar înainte de jocul pe care echipa sa l-a pierdut. Miza jocului a fost una foarte mare, Războinicii primind atât provizii, cât și dreptul de a lua pe cineva din echipa cealaltă în a lor pentru o seară, alegerea lor fiind chiar sportiva.

Aceasta nu s-a mai putut abține și a mărturisit că ea nu va mai trage pentru echipă, recunoscând la un moment dat că este deranjată, de fapt, de felul în care se comportă Jador.

"Domnu' Dan, din momentul acesta eu nu mai trag absolut deloc pentru echipa asta! Punct! (...) Nu pot explica ce am acum, pentru că nu mă pot calma.", a afirmat Ana Porgras, la început.

Mai apoi, Faimoasa a spus clar că sunt persoane în echipa Faimoșilor care se cred superioare, deși nu este cazul să fie așa și că a început să plângă, deoarece a văzut toate aceste nedreptăți, cu care nu este deloc de acord și nu va fi niciodată.

„Am plâns pentru că s-au adunat niște lucruri, am plâns că văd niște nedreptăți! Am plâns că unii oameni din echipa Faimoșilor se cred superiori, mult prea mult! Poți să faci asta acasă, dar nu în Republica Dominicană!”, a mai zis Faimoasa.


Deși cel care își dorea să petreacă noaptea alături de Războinici a fost Zanni, Războinicii au vrut pe Ana Porgras, care odată ajunsă pe insula lor a observat câte lucruri care la ei nu se întâmplă și de care a fost impresionată.

"Noi ne facem mâncarea separat, ei împreună, Sunt mult mai uniți.", a mai declata Faimoasa.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---