Showbiz

Ana Baniciu, alături de mama sa până în ultimul moment. Artista, declarații emoționante: „M-a rugat să nu o chinui”

schedule 28 iul. 2023, 09:36

Ana Baniciu, alături de mama sa până în ultimul moment. Artista, declarații emoționante: „M-a rugat să nu o chinui”
Sursa foto: Instagram Ana Baniciu

Ana Baniciu a fost alături de mama sa până în ultimul moment. Trecerea sa în neființă a fost un moment dureros pentru întreaga familie, iar recent artista a făcut o serie de declarații cutremurătoare despre cea care a adus-o pe lume. Iată ce a povestit!


Ana Baniciu, declarații emoționante despre mama sa

Ana Baniciu a avut o relație specială cu mama sa. Cântăreața a vorbit mereu extrem de frumos despre femeia care a adus-o pe lume și este extrem de recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le-a învățat de la ea, dar și pentru educația primită. Nu ar fi ajuns niciodată unde este acum, dacă ea nu s-ar fi implicat atât de mult și dacă nu i-ar fi oferit tot sprijinul și iubirea de care a avut nevoie.

Din nefericire, mama Anei Baniciu s-a stins din viață în urmă cu ceva timp și a lăsat în urmă o durere imensă atât în sufletul fiicei sale, cât și în sufletul familiei ei și în a celor care au cunoscut-o și care au iubit-o. Vedeta a avut parte de susținere din partea celor dragi în cele mai negre clipe din viața sa și i-a luat mult timp să se acomodeze cu ideea că nu mai este printre noi și chiar și acum îi este greu să vorbească despre pierderea suferită, dar cu toate acestea mai are momente în care o face, așa cum s-a întâmplat și de data aceasta.

„Mama m-a rugat să nu o chinui, dacă chiar nu se mai poate face ceva (din punct de vedere medical), iar acea semnătură a fost cea mai grea din viața mea(...), a declarat Ana Baniciu, într-un podcast, potrivit wowbiz.ro.



De curând, Ana Banciu și-a deschis inima într-un podcast în care a fost invitată recent și a dat câteva detalii cutremurătoare despre ultimele zile de viață ale femeii care a adus-o pe lume. Mama ei a rugat-o, la un moment dat, să nu o chinuie în cazul în care pentru ea nu s-ar mai fi putut face nimic din punct de vedere medical, iar acest lucru înseamna că era nevoită să dea semnătură. Nu i-a fost deloc ușor, dar a respectat decizia mamei sale, mai ales că nu mai avea mult de trăit atunci și recunoaște acum că a fost cea mai grea semnătură pe care a dat-o în viața sa.

„Eu cu maică-mea am fost lipite, siameze. Am fost împreună pe tot parcursul vieții noastre. A fost greuț. Știu că nu e o chestiune sănătoasă în orice fel de cuplu, în orice fel de combinație, dar noi ne-am iubit foarte mult. A fost foarte grea trecerea. M-am uitat un pic în oglindă și m-am pupat, căci chiar am fost puternică și am zis: asta-i viața, hai! Și maică-mea mi-a zis asta. Noi am avut timp să vorbim. Am stat două luni cu ea în spital și am putut să vorbim tot. M-a lăsat să îi dau și eu înapoi puțin din cât mi-a dat ea. Oricum aș fi fost lângă ea.”,  a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---