Showbiz

Ana Baniciu, primele declarații după cununia civilă: „Suntem căsătoriți și legal și de acum vom fi de nedespărțit”

schedule 14 sept. 2023, 13:16

Ana Baniciu, primele declarații după cununia civilă: „Suntem căsătoriți și legal și de acum vom fi de nedespărțit”
Sursa foto: Instagram Ana Baniciu

Ana Baniciu și Edy Kovacs au făcut, zilele trecute, cununia civilă, iar recent, vedeta a dat primele declarații despre eveniment, dar și despre cununia religioasă care va avea loc zilele viitoare.

Ana Baniciu, primele declarații după cununia civilă

În urmă cu doar câteva zile, Ana Baniciu și Edy Kovacs și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi au postat imagini din ziua cea mare pe rețelele sociale, iar ea a dat chiar și câteva declarații despre asta. Vedeta a fost nevoită, în primul rând, să își schimbe buletinul, dar a rezolvat problema foarte repede cu ajutorul unor cunoștințe și nimic nu se poate compara cu emoțiile pe care le-a avut în momentul respectiv.

De când au devenit oficial soț și soție, nu s-a schimbat nimic în viața lor, mai ales că au știut exact de ce și-au dorit să facă asta și nu a fost ceva programat, fiind o confirmare a iubirii. Ana Baniciu este în culmea fericirii și a zis că acum, din moment ce sunt căsătoriți, vor fi de nespărțit, când vine vorba de luarea deciziilor. S-au căsătorit din iubire și consideră că asta este, de fapt, cel mai important.

”Am schimbat buletinul, m-au ajutat doamnele mele de la voluntari, căci avea ceva de semnat. Suntem în schimbări cu totul. Am avut foarte mari emoții, în zilele de dinainte nu am avut, dar după ce am intrat în sală ne-am emoționat. Eram convinși de ce vrem să facem și nu a fost ceva programat. Ne-am dorit mult, e doar o confirmare. Nu s-a schimbat nimic. Singurul lucru este faptul că am realizat că suntem căsătoriți și legal și de acum vom fi de nedespărțit unul de celălalt atunci când vom lua decizii. Suntem aceeași oameni mișto care s-au căsătorit din iubire.”, a declarat Ana Baniciu, pentru Antena Stars.

De asemenea, fiica lui Mircea Baniciu a vorbit despre nunta pe care o vor face zilele viitoare și în legătură cu care are mari emoții, mai ales că vor avea foarte mulți invitați, iar pregătirile sunt în desfășurare. Artista nu a dorit să dezvăluie data evenimentului, pentru că vrea intimitate într-una dintre cele mai importante zile din viața sa, iar în ceea ce privește rochia de mireasă, blondina a spus că și aceasta este gata. A ales una simplă, care o reprezintă în totalitate și care va fi diferită față de cele pe care le poartă miresele în ziua de astăzi.



La final, a spus că ea și partenerul ei de viață și-au ales verighetele încă dinainte de a știi data la care va avea loc evenimentului, așa că sunt pregătiți să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu.

Suntem în totul pregătirilor, urmează nunta și așteptăm să ne simțim bine alături de invitați. Nu spun când are loc nunta, vrem să fie o chestie intimă. Gata rochia, mai am o probă, este foarte frumoasă, este o rochie simplă așa cum sunt și eu simplă. Rochia va fi un diferită de cea de prințesa, una pe corp. Verighetele le-am luat înainte stabilim data nunții, simple. Am probat-o în momentul în care le-am arătat-o prietenilor și familiei.”, a mai zis vedeta.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---