Showbiz

Ana Baniciu, despre experiența neplăcută din Israel. Ce a învățat: „ Îi mulțumim lui Dumnezeu că...”

schedule 20 oct. 2023, 08:20

Ana Baniciu, despre experiența neplăcută din Israel. Ce a învățat: „ Îi mulțumim lui Dumnezeu că...”
Sursa foto: Instagram Ana Baniciu

Ana Baniciu a vorbit despre experiența neplăcută pe care a trăit-o în Israel, în primele zile de război. Ce lecție de viață a învățat artista!

Ana Baniciu, despre experiența neplăcută din Israel

Ana Baniciu și Raluka alături de partenerii lor de viață se aflau în Israel, în ziua în care gruparea teroristă Hamas a atacat pentru prima dată Israelul. Aceștia se pregăteau pentru concertul lui Bruno Mars, care a fost anulat și au avut în schimb parte de o experiență neplăcută pe care nu o vor uita niciodată și care le-a oferit o lecție importantă de viață.

Înainte de a ajunge acolo, au avut parte de câteva ore în care se adăposteau în buncăre, în care auzeau sirene la tot pasul și s-au temut pentru viețile lor. Spre deosebire de alți români care încă trăiesc în teroare, ei s-au întors destul de repede în România, deși nu erau siguri la momentul acela că fac alegerea potrivită. Vedetele și-au ținut fanii din mediul online la curent cu tot ce s-a întâmplat, iar la câteva zile distanță, Ana Baniciu a vorbit despre lecția pe care a învățat-o de pe urma acestei expriențe pe care nu ar vrea să o mai repete, dar pe care este conștientă că o vor trăi copiii lor.

„Am învățat să apreciez mai mult pacea și liniștea, să apreciez România, că noi suntem aici în siguranță, momentan. Îi mulțumim lui Dumnezeu că nu se aud sirene în România și în București. A fost o experiență grea, pe care nu vreau s-o mai retrăiesc. Îmi pare rău că se întâmplă asta în anii ăștia ai noștri. Îmi pare rău că ai noștri copii vor trăi chestia asta urâtă. Sper să se termine cât mai repede. Noi nu știm, până nu ești acolo să simți energia aia, evident că noi n-am simțit tot ce se întâmpla rău, dar e o energie aparte.”, a declarat Ana Baniciu, pentru cancan.ro.

Ana Baniciu îi este recunoscătoare lui Dumnezeu că în țara noastră este liniște și pace, dar și că nu se aud sirenele, ajungând astfel să aprecieze mult mai muilt România despre care, poate, înainte nu avea tocmai o părere bună. Cântăreața crede că nimeni nu are cum să înțeleagă cât de greu este, până nu trăiește un asemenea moment, așa cum s-a întâmplat și în cazul lor.

„Tata nu a știut. Am preferat să nu-i spun, până când l-a sunat cineva de la o televiziune. Cert e că pe seară m-a sunat el, l-am sunat pe cameră, vorbeam cu el și în timp ce vorbeam cu el, au început sirenele. Și a văzut fix momentul ăla de panică, când noi trebuia să alergăm spre buncăre. Era pe cameră și nu-i venea să creadă. Am zis «Mircea, trebuie să-ți închid»!”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---