Showbiz

Ruby ar fi trebuit să susțină un concert pentru românii din Israel. Artista, prinsă în mijlocul războiului: „Mi-e şi frică să mă urc acum în avion”

schedule 09 oct. 2023, 07:57

Ruby ar fi trebuit să susțină un concert pentru românii din Israel. Artista, prinsă în mijlocul războiului: „Mi-e şi frică să mă urc acum în avion”
Sursa foto: Instagram Ruby

Ruby ar fi trebuit să susțină un concert pentru românii din Israel, dar a fost prinsă în mijlocul războiului. Artista a dat câteva declarații legate de situația de acolo în cadrul unei emisiuni, moment în care transmisiunea s-a oprit brusc, iar de atunci artista nu a mai postat nimic în mediul online.

Ruby, prinsă în mijlocul războiului din Israel

Ruby, la fel ca alte vedete de la noi din țară, a fost prinsă în mijlocul războiului care a pornit din senin în Israel, după ce țara a fost bombardată de către teroriștii palestinieni. Artista ar fi trebuit să se bucure de o vacanță pe cinste, dar și să susțină un concert pentru românii aflați acolo, ceea ce nu s-a mai întâmplat din cauza stării de război, de sâmbătă dimineața. Țara a fost atacată cu mii de rachete dinspre Fâșia Gaza, fiind afectată mai ales zona de sud, de unde au fost luați ostatici direct de la un festival de muzică electronică și unde oamenii au fost omorâți pe stradă.

Toată lumea a fost sfătuită se se adăpostească în buncăre și la fel a procedat și Ruby, care avea o cameră tip buncăr chiar în locul în care era cazată și a fost șocată să afle că fiecare casă are un asemenea loc, pentru ca oamenii să aibă unde să se izoleze în cazul unui asemenea atac, deloc neobișnuit pentru ei.

În momentul în care și-a dat seama ce se întâmpla cu adevărat și când a văzut cu ochii ei urmele rachetelor, Ruby s-a panicat și s-a adăpostit împreună cu persoanele alături de care se afla.

„Suntem în vacanţă pentru câteva zile. Mâine ar fi trebuit să zburăm înapoi către ţară. În zona în care suntem noi, toată lumea s-a izolat. Am fost anunţaţi să ne izolăm. Fiecare casă înţeleg că are un buncăr undeva, iar noi avem chiar în apartamentul în care stăm o cameră tip buncăr. Toată lumea s-a izolat.
De dimineaţă am fost la micul-dejun când am şi aflat ce se întâmplă de la nişte prieteni din România şi toată lumea a ieşit afară din hotel şi s-a uitat pe cer, erau urme ale rachetelor. Ni s-a spus să ne adăpostim oricum pentru că sunt rămăşiţe ale rachetelor care ne pot răni", a povestit Ruby, pentru Antena 3.

Nefiind obișnuită cu asemenea situații, artista a agut un șoc și nu înțelegea exact cu ce se confruntă și nici cum se va întoarce acasă, fiind foarte multă agitație acolo. Teama de a se urca în avion și-a făcut și ea simțită prezență, iar faptul că legătura în direct s-a întrerupt brusc și că artista nu a mai postat nimic în mediul online de atunci i-a speriat și pe fanii ei de pe rețelele sociale, care așteaptă vești din partea sa și care o așteaptă să se întoarcă în siguranță acasă.

 „Pare ireal, nu putem procesa ce se întâmplă pentru că la noi în ţară lucruri de acest gen nu se întâmplă şi este ceva complet nou. Nu ştim exact cu ce ne confruntăm. Habar nu avem (n.r. cum ne întoarcem în ţară) pentru că am văzut cum au ţintit rachetele către aeroport şi nu ştiu ce zone, e foarte multă agitaţie aici. Nu ştim cum se va întâmpla. Mi-e şi frică să mă urc acum în avion. În seara asta, aveam un concert care s-a anulat. Ni s-a recomandat să ne izolăm şi dacă auzim o sirenă să nu scoatem capul pe balcon”, a mai zis cântăreața.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---