Showbiz

Ruby s-a întors din Israel. Bunica ei a așteptat-o acasă: „Dacă te împușcau ăia?”

schedule 11 oct. 2023, 07:43

Ruby s-a întors din Israel. Bunica ei a așteptat-o acasă: „Dacă te împușcau ăia?”
Sursa foto: Instagram Ruby

Ruby s-a întors acasă, după ce a fost prinsă în mijlocul războiului din Israel. Bunica acesteia a așteptat-o acasă și și-a făcut griji serioase pentru ea.

Ruby s-a întors din Israel

Ruby este una dintre vedetele de la noi din țară prinsă în mijlocul războiului din Israel. Din nefericire, ea nu s-a putut întoarce la fel de repede în țară precun celelalte. Acum câteva ore, însă, a luat avionul spre România, iar acum este în siguranță și recunoscătoare pentru faptul că a scăpat cu viață.

Cântăreața se pregătea și ea de cel de-al doilea concert sold-out al lui Bruno Mars din Tel Aviv, care ar fi trebuit să aibă loc chiar în ziua în care gruparea Hamas a atacat Israel, dar ar fi trebuit să cânte chiar ea pentru românii de acolo. Și concertul ei s-a anulat, din cauza stării de război, iar oamenii au fost nevoiți să se izoleze în buncăre și să iasă doar pentru strictul necesar. A trăit clipe de coșmar, iar cei de acasă și-au făcut griji serioase pentru ea, mai ales că a petrecut câteva zile în locurile unde se dădeau lupte grele.

Ruby și-a ținut fanii din România la curent cu tot, dar nu a postat atât de des pe cât voiau ei, astfel că la un moment dat chiar au crezut că i s-a întâmplat ceva rău. În urmă cu câteva ore, vedeta a reușit să se întoarcă acasă, iar bunica ei a așteptat-o cu brațele deschise și cu ochii în lacrimi, făcându-și griji că nepoata sa ar fi putut fi împușcată în Țara Sfântă. Nu este deloc ușor prin ce a trecut, iar admiratorii ei așteaptă mai multe dezvăluiri din partea sa, după ce va reuși să se liniștească de pe urma acestei întâmplări nefericite.

Mulți români sunt încă blocați în Israel și revoltați că nu se face mare lucru pentru ei și că sunt nevoiți să plătească sume de bani imense pentru a se întoarce acasă, în timp ce alte state au trimis deja avioane pentru cetățenii lor.

''Mânca-te-ar mamaia de frumoasă.Tare ești frumoasă! Dacă te împușcau ăia? Dacă luai foc p-acolo?”, au fost cuvintele bunicii artistei, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---