Showbiz

Cât i-a costat pe Dan Badea și pe soția să plece din Israel. Aceștia se aflau în Tel Aviv când a început războiul: „Erau mii de oameni”

schedule 10 oct. 2023, 12:36

Cât i-a costat pe Dan Badea și pe soția să plece din Israel. Aceștia se aflau în Tel Aviv când a început războiul: „Erau mii de oameni”
Sursa foto: Instagram Dan Badea

Dan Badea și soția sa, Mădălina, au trecut prin clipe de coșmar în vacanța de care ar fi trebuit să se bucure în Israel. Cei doi se aflau în Israel, când a început războiul și au căutat o soluție să se întoarcă mai repede acasă. Cât i-au costat biletele de avion!

Cât au costat biletele de avion

Mădălina și Dan Badea își doreau din suflet să meargă la concertul lui Bruno Mars din Tel Aviv, doar că în ziua în care acesta ar fi trebuit să aibă loc, a început războiul în țară. Încă de la primele ore ale dimineții, Israelul a fost atacat de către gruparea Hamas, oamenii fiind sfătuiți să se adăpostească în buncăre, până când pericolul ar fi trecut. Au fost câteva ore de coșmar pentru cei doi, al căror gând a fost acela de a se întoarce în România cât mai repede cu putință.

Nu știau ce este de făcut, dar pânâ la urmă au decis să se îndrepte către aeroport, deși riscul era mult prea mare, iar în drumul lor era o coadă de mașini imensă, pentru că mii de oameni voiau să își salveze viețile și să fugă din calea războiului. Din nefericire, nu toți și-au permis să plătească sumele de bani imense, pentru a zbura cu primele avioane care le-au stat la dispoziție și au fost nevoiți să aștepte.

Dan Badea și soția sa au plătit câte 1000 de dolari de persoană, dar acest lucru nu conta deloc pentru ei în acele clipe, panica fiind mult prea mare pentu a lua în calcul și acest aspect. Cel mai important este că au ajuns acasă și că nimeni nu a fost rănit.

”Pe drum spre aeroport am găsit patru bilete la o companie să plecăm spre Iași. Le-am luat. Era o coadă de mașini enormă înspre aeroport, și erau împărțite spre terminalul 1 unde era compania asta sau încoace la terminalul 3, de unde plecau multe alte companii. 
Mi-a venit mesaj să s-a anulat zborul. Atunci am început să ne panicăm. Erau mii de oameni.(...) Nu mai contează, undeva la 1.000 de dolari a fost un bilet. Dar nu mai conta”, a declarat Dan Badea, în cadrul unei emisiuni TV, conform wowbiz.ro.

Puțin mai ieftin au scăpat Ana Baniciu și Raluka alături de partenerii lor de viață, care au fost nevoiți să scoată din buzunar câte 350 de euro de persoană, pentru a lua primul zbor spre casă pe care l-au găsit. Nici pentru ei nu au contat banii, ci doar să ajungă în siguranță acasă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---