Showbiz

Bella Santiago, declarații despre nunta cu Ionuț Grigore. Cât au costat cele două rochii de mireasă: „A plâns de fericire”

schedule 28 mai 2023, 11:25

Bella Santiago și Ionuț Grigore au spus cel mai sincer și emoționant „DA!” din viața lor, în ziua de 26 mai. A fost una dintre cele mai importante zile din viața lor, iar vedeta a dat și câteva declarații în acest sens. Iată ce a povestit!



Bella Santiago, despre cel mai important eveniment din viața sa

Zi mare pentru Bella Santiago și pentru Nicu. Aceștia și-au unit destinele, în ziua de 26 de mai, și-au jurat iubire veșnică și s-au distrat până în zori alături de invitații lor pentru care au avut tot felul de surprize care mai de care mai interesante. Cântăreața i-a pregătit, în primul și în primul rând, un moment artistic la cununia religioasă soțului ei, în fața căruia a rămas mut de uimire și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, din cauza emoțiilor. Cu zâmbetul pe buze ca de fiecare, artista a zis că era și-a dorit să distreze în ziua nunții sale.

A strălucit în cele două rochii de mireasă pe care a ales să le poarte, a atras toate privirile asupra sa, dar a primit și foarte multe cuvinte de laudă atât din partea fanilor, cât și din partea celor prezenți la eveniment. Cel mai important este pentru cei doi soți că lucrurile au ieșit așa cum și-au propus, că și-au îndeplinit visul și că toată lumea s-a simțit bine alături de ei, într-o zi specială și frumoasă.

”A plâns de fericire. A avut ochii roșii. Nu am dormit noaptea trecută, de emoții cred. Am încercat dar nu am putut. Abia aștept să dansez, și el. Mai am o rochiță pentru petrecere, abia aștept să mă schimb. Abia aștept să mă distrez.”, a declarat Bella Santiago, la Antena Stars.


Întrebată cât a fost nevoită să scoată din buzunar pentru cele două rochii pe care le-a purtat în ziua cea mare, frumoasa aristă a ținut să precizeze că nu prea mult. Mai apoi, a dat-o exemplu pe cea pe care o purta în momentul interviului, spunând că pentru aceea a plătit nici mai mult, nici mai puțin de 2500 de euro, ceea ce pentru ea este acceptabil. Mai mult de atât, ea a recunoscut că era foarte nerăbdătoare să facă dansul mirilor alături de soțul ei, care s-a dovedit a fi un moment special.

”Nu prea mult. Rochița costă 2.500 euro. Pentru mine e acceptabil. Sunt mai relaxată. Abia aștept să facem dansul mirilor.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---