Showbiz

Cum s-a schimbat viața Bellei din „La Bloc”. Alina Chivulescu, urmărită de ghinion: „Nu a fost să fie pentru mine”

schedule 05 sept. 2023, 12:11

Cum s-a schimbat viața Bellei din „La Bloc”. Alina Chivulescu, urmărită de ghinion: „Nu a fost să fie pentru mine”
Sursa foto: YouTube Soarei Vasile Gabi Cami

Bella din „La Bloc” a oferit câteva declarații despre felul în care i s-a schimbat viața, după ce a jucat într-unul dintre cele mai iubite seriale de la începutul anilor 2000. Nu a avut deloc noroc în carieră, dar speră că vor veni oferte potrivite și pentru ea.

Cum s-a schimbat viața Bellei din „La Bloc”, după terminarea proiectului

Alina Chivulescu a intepretat-o pe Bella în celebrul serial „La Bloc”, iar după terminarea proiectului, viața i s-a schimbat în totalitate, dar nu neapărat în bine. Multă lume s-a întrebat ce s-a ales de îndrăgita actriță, iar ea a oferit recent un interviu în care a povestit cum au fost următorii ani din viața sa, în care a avut parte numai de provocări din punct de vedere profesional. Actrița a mers la mai multe castinguri, în încercarea sa de a-și face meseria așa cum știa ea mai bine, doar că nu s-au legat deloc lucrurile așa cum și-ar fi dorit, așa că a stat departe de lumina reflectoarelor.

„Am fost alături de alți colegi de-ai mei la diverse provocări profesionale. Pe scurt, am dat curs unor castinguri. Numai că nu a fost să fie pentru mine! (…) Eu încerc să-mi fac meseria. Datoria mea e să încerc, motiv pentru care, ca orice alt actor merg la casting. Doar că nu s-au legat lucrurile!”, a declarat Alina Chivulescu, pentru cancan.ro.


La vremea aceea, Alina Chivulescu a avut multe proiecte și la teatru, dar nici măcar acelea nu au fost unele de lungă durată, pandemia dându-i și ea planurile peste cap, la început, pentru că atât ea, cât și colegii ei au fost nevoiți să se supună unor reguli stricte. Deși a avut noroc sau cel puțin așa crede ea, este convinsă că va răsăsi soarele și pe strada sa și că va reuși să se implice în proiecte de lungă durată. Este deschisă la colaborări și așteaptă ca ofertele să vină către ea.

„Și la teatru au fost proiecte care s-au stins atunci, în primele luni ale pandemiei când toată lumea, vrând, nevrând, a trebuit să se supună anumitor reguli. Atunci când nu te afli pe statul de plată a unor teatre, atunci asta e tot ce poți să faci. Adică să joci în proiecte care se desfășoară pe un anumit timp și să aștepți șansa următoare. Or să apară și ofertele pentru mine! Eu le aștept, fiindcă eu cred că ele o să vină!”, a mai zis actrița.

În ceea ce privește posibilitatea de a participa la emisiuni precum Survivor România sau America Express, Alina Chivulescu a zis clar că nu ar face-o și nici dacă și-ar dori, nu ar fi capabilă din punct de vedere fizic. Crede că plecarea într-o asemenea aventură i-ar aduce numai dezavantaje, așa că nu se gândește la asta.

„Ei bine, eu nu aș putea participa la așa ceva. Oricât de tare mi-aș dori, fizic nu aș face față. Nu e cazul să visez altceva. Realitatea îmi indică clar că pot fac e sau nu pot face. Eu nu aș putea face așa ceva. Mai degrabă mi-aș încurca partenerul, dacă prin absurd să zicem că aș accepta așa ceva!”, a adăugat Bella din „La Bloc”.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---