Showbiz

Viața Anei Morodan s-a schimbat total după accident. Este de necrezut cum a apărut în mediul online

schedule 22 aug. 2023, 08:15

Viața Anei Morodan s-a schimbat total după accident. Este de necrezut cum a apărut în mediul online
Sursa foto: Instagram Ana Morodan

Ana Morodan a avut un moment de slăbiciune în fața fanilor ei de pe rețelele sociale, care au văzut-o așa cum nu s-a mai întâmplat până acum. Iată ce le-a povestit!

Ana Morodan, despre modul în care i s-a schimbat viața după accident

În urmă cu câteva luni, Ana Morodan a provocat un accident care i-a schimbat viața din toate punctele de vedere. Influencerița a urcat la volan sub influența substanțelor interzise, care s-au dovedit că proveneau de la pastilele pentru somn pe care le lua, dar și sub influența băuturilor alcoolice, fără să aibă nici cea mai mică idee legat de ceea ce avea să urmeze.

Pentru a reuși să scape de somniferele pe care le lua zilnic și care nu erau deloc puține, s-a internat pentru câteva zile la Psihiatrie, iar pentru a se revanșa față de oamenii care o urmăreau și care o considerau un model demn de urmat în viață, le-a dat ocazia să își promoveze micile afaceri pe contul ei de Instagram. Invățată de mică să nu fie vulnerabilă în fața oamenilor, ea a încercat din răsputeri să se mențină pe această linie, doar că recent a cedat și a apărut pe Story așa cum nu s-a mai întâmplat niciodată până acum. În plus, le-a transmis și un mesaj celor care au fost crescute la fel ca ea, pentru că și-a dorit ca și ele să înțelegeagă faptul că este în regulă ca, din când în când, să aibă și zile în care să nu se simtă tocmai în regulă.

„In this era of my social media usage aș vrea să normalizez și momentele de fragilitate. Alea pe care nu le-am arătat niciodată pentru că așa am fost învățată de mică: să fiu puternică și să fiu lipsită de manifestări sensibile în public. Și de aia am ajuns un model de succes pentru multă lume, dar o fată atât de nefericită pentru mine și în ochii mei. Așa că azi aș vrea să vă spun tuturor care ați fost educate sau self educate ca mine că e ok să nu fi bine. Și e ok să nu fii perfectă în fiecare zi. Și prostia pe care am zis-o eu acum 3 ani și o zic multe blogheoze acum, cum că suntem aici să inspirăm, nu să fim plângăcioase, e un bulls**t.Toți avem nevoie să știm că și cei pe care îi urmărim au zile nașpa!”, a povestit Ana Morodan, pe Instagram.

Un lucru este, așadar, cert și anume că multe aspecte din viața Anei Morodan s-au schimbat, după acel accident. Influencerița a realizat că în clipa în care un om se lasă prins în tristețe, uită foarte multe lucruri cu adevărat importante pentru el, iar când această stare persistă, încep cu adevărat problemele. Au fost câteva luni grele pentru ea, care au pus serios pe gânduri, dar cel mai important este că acum a realizat că nu trebuie să fie mereu puternică în fața celorlalți, fiind perfect în regulă să își arate și slăbiciunile, din când în când.

„Ma gândeam acum că atunci când te lași prins numai de tristețe și de întuneric, uiți o groază de lucruri, așa, încetul cu încetul.  Mai ales când starea asta persistă de mai mult timp. Uiți o groază de lucruri faine și că ar trebuie să ne focusă, să nu uităm de ele. Eventual, pe mine cred că m-ar fi ajutat să-mi fac și o listă. Spre exemplu, pe mine m-a trigger-uit că vara asta am fost doar în locuri care au piscină și mi-am dat seama că mie îmi plăcea foarte mult să înot și nu m-am mai dus. Am ajuns să stau în pat. (…) În rest, mă țin aici pe echilibru și îmi place că-mi iese, nu m-aș fi gândit”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---