Social

Ucraineancă înșelată de vrăjitoarele din Dămăroaia: I-au cerut 5.000€ pentru descântece şi i-au promis că-i vor „exorciza" 16.000€

schedule 15 iun. 2023, 09:36

Ucraineancă înșelată de vrăjitoarele din Dămăroaia: I-au cerut 5.000€ pentru descântece şi i-au promis că-i vor „exorciza" 16.000€
Foto: Politia Capitalei/Facebook

O ucraineancă stabilită în Italia a rămas fără 20.000 de euro și obiecte din aur „posedate” după ce a apelat la serviciile unei vrăjitoare din cartierul bucureștean Dămăroaia pentru a-și rezolva problemele personale. 

Cum au înşelat vrăjitoarele din Dămăroaia o ucraineancă

Femeia spera ca vrăjitoarele să îi rezolve problemele în dragoste. Drept recompensă, a făcut tranzacții repetate în contul practicantei de magie, dar cum lucrurile nu s-au schimbat în viața sa personală, s-a convins că este nevoie să se întâlnească.

Vrăjitoarea s-a dus în Italia, însoțită de soț și soacră, pentru a-i descânta averea. I-a descântat-o atât de bine, încât s-a întors cu mii de euro în România. În acel moment, păgubita a realizat că e ceva putred la mijloc și a anunțat poliția. 

Miercuri dimineață, vrăjitoarea din cartierul Dămăroaia și apropiații ei au fost conduși la audieri. Totul a început în 2021, când o femeie stabilită în Italia a apelat la serviciile vrăjitoarei pe care a găsit-o pe Facebook.

Aceasta i-ar fi dat suma de 5.000 de euro pentru fiecare descântec, iar vrăjitoarea i-a cerut, pentru a o scăpa de blesteme, o sumă mult mai importantă și bijuterii de aur, susținând că sunt „posedate”. 

Ucraineanca a acceptat să îi dea vrăjitoarei banii și aurul pentru a fi duse în România, deoarece, îi spusese inculpata, „era nevoie de o incantație mai puternică”, la care să participe și alte vrăjitoare pentru a putea fi descântate. 

Polițiștii au intrat pe fir după ce victima le-a trimis un e-mail oamenilor legii în care le-a spus tot ce s-a întâmplat, după ce și-a dat seama că a fost înșelată. A fost deschisă o anchetă pentru înșelăciune. 

Mesajul Poliției Capitalei

„Dacă vrei să ai parte de mai multă magie în viață, pregătește-te, pentru că vine la pachet cu un preț. În urma unei postări văzute pe internet, o femeie a decis să ia legătura cu o vrăjitoare pentru a o ajuta să-și rezolve problemele personale.

După ce au schimbat câteva cuvinte online, conversațiile au devenit din ce în ce mai interesante. Vrăjitoarea și-a pus farmecele în mișcare, iar femeia a fost păcălită să facă mai multe tranzacții.

Și asta nu e tot. Vrăjitoarea i-a propus femeii să o viziteze, împreună cu toată familia, pentru a-i descânta banii și aurul ca să înlăture farmecele financiare care s-au abătut asupra ei.

Incantațiile financiare s-au răspândit într-un mod incredibil, iar femeia a fost lăsată și fără bani și fără aur.

Când a văzut că toată magia s-a risipit, a luat legătura cu colegii noștri și acum vrăjitorii sunt la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale”, a notat Poliția Capitalei pe Facebook.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---