Showbiz

Cum s-a schimbat viața lui Rux și Opulență după "Bravo, ai stil!". Declarațiile câștigătoarei sezonului 7

schedule 18 aug. 2023, 10:27

Cum s-a schimbat viața lui Rux și Opulență după "Bravo, ai stil!". Declarațiile câștigătoarei sezonului 7
Sursa foto: YouTube WOWnews

Rux și Opulență a oferit un interviu sincer, în care a vorbit despre modul în care i s-a schimbat viața, în urma participării sale la "Bravo, ai stil!" sezonul 7.

Cum s-a schimbat viața lui Rux și Opulența după "Bravo, ai stil!"

Emisiunea a ajuns la cel de-al optulea sezon, iar anul acesta, concurentele încearcă să se ridice la nivelul celor care au făcut senzație pe micile ecrane în anii trecuții. Rux și Opulență a fos, pe tot parcursul sezonului anterior, concurenta care reușea să îi lase mereu mască pe jurați și pe cei din fața micilor ecrane cu alegerile vestimentare pe care le făcea. Aceasta nu doar că a participat, dar a fost și cea care le-a câștigati inimile telespectatorilor care au votat-o într-un număr foarte, foarte mare și care au făcut-o câștigătoarea sezonului 7.

Recent, Rux și Opulență a fost invitată în cadrul emisiunii online „Bravo, ai stil! Backstage”, unde a dat câteva declarații interesante fie despre acest sezon, fie despre cel din care a făcut și ea parte. La un moment dat, a fost rugată să vorbească și despre felul în care viața ei s-a schimbat odată cu participarea în cadrul acestui concurs, iar mărturisirile sale nu au încetat nici ele să apară.

Așadar, competiția a ajutat-o să își dea seama care sunt lucrurile cu adevărat importante în viață pentru ea și ce anume își dorește să facă pe viitor. De asemenea, Rux a precizat că acesta este singurul ei talent pe care se poate baza ca fiind și o meserie, pe care îl lăsase deoparte crezând că nu este capabilă, deși visa de mică să fie stilist. Și-a amintit cum își făcea propriile ținute, în liceu, motiv pentru care toată lumea o privea ciudat. La final, a spus că a muncit din greu pentru coroana pe care a primit-o, fără să i se pună totul pe tavă și se bucură că a reușit să își demonstreze că este foarte bună în ceea ce face.




"În competiție mi-am amintit că eu asta vreau să fac, că acesta este singurul meu talent nativ. Și dacă mă trezești din somn, eu pot să fac asta. Este singurul meu talent pe care pot să mă bazez ca o meserie și am realizat chestia asta pentru că eu cumva l-am pus deoparte crezând că eu nu sunt capabilă, deși de mică visam să fac asta și mă jucam cu hainele. În liceu făceam niște ținute foarte extravagante. Gândește-te că eu mergeam la liceu în anii 2000 și mergeam la petreceri cu ținute făcute de mine. Nu vreți să știți ce era, profesorii își puneau mâinile în cap.(...) Emisiunea mi-a dat putere și forță, a fost așa un wake-up call.
A fost foarte greu. Lumea te apreciază pentru ce ai obținut, dar nu apreciază greul prin care ai trecut sau cât greu ai îndurat ca să obții ceea ce ai. Erau fetele care mi-au scris că emisiunea mi-a pus coroana pe cap, dar eu am muncit pentru ea nu e ca și cum a venit "Bravo, ai stil" și a zis: Ruxi, ia coroana dacă o vrei! Am muncit, cei de aici știu cât am muncit", a declarat Rux, pentru WOWnews.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---