Showbiz

Raluca Bădulescu, adepta perucilor. Adevăratul motiv pentru care le poartă mereu: „Așa cum în exces îmi place să cumpăr haine...”

schedule 24 aug. 2023, 10:41

Raluca Bădulescu, adepta perucilor. Adevăratul motiv pentru care le poartă mereu: „Așa cum în exces îmi place să cumpăr haine...”
Sursa foto: Instagram Raluca Bădulescu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Raluca Bădulescu este adepta perucilor. Multă lume s-a întrebat de ce le poartă mereu, iar ea le-a răspuns de curând curioșilor.

De ce poartă Raluca Bădulescu mereu peruci

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate și carismatice persoane publice de la noi din țară. Unii au auzit de ea, din momentul în care a devenit jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!”, proiect despre care nu de puține ori a spus că este la sufletul ei. Își petrece foarte mult timp la filmări și adoră să o facă, iar de fiecare dată când se termină câte un sezon, simte că s-a dus o parte din ea. Este foarte dedicată muncii sale și așa a fost mereu, iar în cadrul competiției a venit la rândul său cu ținute care mai de care mai interesante, ținute care au consacrat-o.

Nu doar hainele ocupă un loc important în viața Ralucăi Bădulescu, ci și perucile pe care le poartă în fiecare zi. Unii dintre admiratorii ei crezut că „Regina Regească” nu are deloc păr, ci tocmai de aceea apelează la acest artificiu stilistic, doar că adevărul este cu totul și cu totul altul. Vedeta a venit cu explicații, în ciuda faptului că nu avea nicio datorie față de oamenii care au comentat negativ, mai ales pe rețelele sociale.



Raluca Bădulescu a început prin a spune că, din punctul ei de vedere, perucile sunt absolut divine și că la fel cum îi place să își cumpere haine în exces, accesorii care mai de care mai interesante și să mănânce dulciuri, la fel de tare i-a plăcut să se și vopsească. Prima dată, și-a colorat părul pe vremea când avea 14 ani și chiar și-a pus extensii încă de când au apărut, motiv pentru care părul ei a avut de suferit. Acum, acesta arată foarte bine, dar cu toate acestea, vedeta preferă să poarte peruci în continuare, pentru că se poate bucura de schimbări de look dese.

„Le găsesc absolut divine. Așa cum în exces îmi place să cumpăr haine, accesorii și să mănânc dulciuri, tot la fel de mult mi-a plăcut să mă vopsesc, chiar în exces. Mă vopsesc de la 14 ani, pun extensii de când au apărut. Părul meu arată foarte bine, perucile îmi permit schimbări de look foarte, foarte dese. Pot schimba rapid culoarea părului, lungimea lui, coafurile, ceea ce n-ar fi posibil cu părul meu natural. Perucile au, însă, un rol integrant în styling-urile pe care le fac”, a declarat Raluca Bădulescu pentru viva.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---