Showbiz

Ce dorință și-a pus Raluca Bădulescu la începutul anului: „Am avut o perioadă nasoală”

schedule 09 ian. 2024, 10:37

Ce dorință și-a pus Raluca Bădulescu la începutul anului: „Am avut o perioadă nasoală”
Sursa foto: Instagram Raluca Badulescu

Raluca Bădulescu și-a pus și ea o dorință la începutul anului, ca orice alt român. Ce vrea jurata de la „Bravo, ai stil!” de la noul an!

Raluca Bădulescu, dorință la începutul anului

Pe Raluca Bădulescu finalul anului a prins-o departe de casă, dar asta nu înseamnă cu nu a respectat obiceiurile pe care le au românii de Revelion. Vedeta nu a uitat să își pună o dorință în noaptea dintre ani și chiar dacă pare greu de crezut și pentru ea, nu s-a gândit deloc la lucruri materiale sau orice altceva, ci doar la sănătate. În anul 2024, vrea ca atât ea, cât și familia să stea bine la acest capitol.

Știe că este un clișeu, dar mai știe și că atâta timp cât sunt sănătoși, pot face orice își pun în minte. Ultima perioadă din viața sa a fost una mai grea din punct de vedere al sănății, din cauza răcelii cu care s-a confruntat timp de două săptămâni în care a luat antibiotice și nu a fost în stare să facă nimic pentru ea. Acela a fost unul dintre momentele în care și-a dat seama că nu are nevoie de nimic altceva în afară de sănătate.

„Sună a clișeu, groaznic de clișeic, dar cel mai mult îmi doresc sănătate multă pentru toată familia, pentru toți cei care se uită la noi, pentru toți prietenii mei. Eu știu că atâta timp cât suntem sănătoși, putem să facem orice, să ne punem planuri, vise.
Am avut o perioadă nasoală, când am fost răcită, două săptămâni, pe antibiotic, dacă veneai și îmi trânteai toată colecția Versace în mijlocul livingului, nu o voiam. Aș fi vrut să mă simt iarăși în forță, să mă plimb. Sunt momente pe lumea aceasta, când ne dăm seama că cel mai mult ne dorim sănătate, pentru copilul meu, pentru toți. Restul vin de la Dumnezeu.”, a declarat Raluca Bădulescu, pentru wowbiz.ro.



Oricare ar fi problemele sale, ea nu uită că trebuie să fie în ton cu moda și anul acesta și le-a dat câteva sfaturi în acest sens femeilor care vor să arate bine indiferent de anotimp. Vedeta nu suportă deloc frigul, tocmai de aceea este o mare fană a blănurilor, dar nu le suportă pe cele ecologice și nici nu le recomandă.

„Eu sunt îngrozită de frig. Aș spune că ar trebui să purtăm blănuri ecologice, dar m-aș contrazice sinistru, pentru că eu nu port blană ecologică. Mie nu îmi plac hainele de fâș, e o chestiune personală. Însă, există tot felul de fâșuri supradimensionate făcute din haine care sunt mă-sa, tacsu și verișoară-sa lui modern. Indiferent de faptul că este frig afară, să alegem ceva cu stil, indiferent că este încălțăminte, cu toc, fără toc, pentru că dacă vin nămeții sau ploile mari, nu avem cum să tropăim pe tocuri de 12 cm, cum îmi place mie.
Dar, chiar dacă alegem o încălțăminte fără toc, un bocanc să fie cinstit, nu cu floricele, fluturași pe el, o jachetă, dacă e de fâș, să fie oversize, să te îmbrace tot, cu o glugă frumoasă. Evităm pălăriile de cucoane. Ele se potrivesc în anumite situații, la anumite evenimente, nu pe stradă. Mai degrabă, un fes tricotat gros, cașmir, un material prețios, care arată foarte bine. Deja vremea nu ne îndeamnă să ieșim afară, măcar să purtăm ceva care să ne bucure puțin.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---