Social

Ce scria în biletele de adio lăsate de adolescentele din Lupeni care s-au sinucis. Oamenii legii le-au găsit răvașele

schedule 12 dec. 2023, 13:40

Ce scria în biletele de adio lăsate de adolescentele din Lupeni care s-au sinucis. Oamenii legii le-au găsit răvașele
Cristi Croitoru / Shutterstock

Două bilete de adio au fost găsite de anchetatorii care se ocupă de cazul celor două tinere care s-au aruncat în gol, la Lupeni.

Au fost găsite biletele de adio a fetelor de la Lupeni care s-au sinucis

Anchetatorii au găsit două bilete de adio ale fetelor care și-au pus capăt zilelor, la Lupeni. Acestea s-au aruncat în gol de pe o clădire părăsită. Unul dintre bilete era în hainele fetelor, iar cel de-al doilea era pe clădirea părăsită, alături de telefoane, pixuri și un pachet de țigări.

În biletul de adio, fetele scriau că ultima lor dorință este să fie înmormântate împreună, iar mai jos au scris două versuri dintr-o melodie. Polițiștii au găsit și al doilea bilet de adio.

"Am plecat mai repede ca anul 2023".

Înainte de a săvârși fapta necugetată, cele două adolescente de clasa a 9-a din Uricani le-au transmis un mesaj și prietenilor.

”Mă bucur că v-am cunoscut! Mulțumim că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile! Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare! Ne omorâm din cauza voastră! Pa!”, a fost ultimul mesaj pe care ambele fete l-au postat pe grupul de WhattsApp. 

Oamenii din comunitate sunt șocați de fapta tinerelor și încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat și ce le-a făcut pe adolescente să își curme propriile vieți.

Cu o seară înainte de această tragedie, una dintre adolescente ar fi sunat la 112 și a declarat că este agresată fizic. Potrivit surselor din anchetă, polițiștii care au ajuns la fața locului după apelul fetei spun că nu au găsit semne de agresiune, însă era vorba despre un conflict în familia tinerei, după ce părinții ar fi aflat că tânăra consumă substanțe interzise.

Se presupune că cele două prietene ar fi fost la o petrecere înainte de a sinucide. Se așteaptă rezultatul analizelor toxicologice care vor arăta dacă adolescentele de 15 ani erau drogate sau băute în momentul în care au decis să se sinucidă.

Poliția i-a audiat pe părinții celor două adolescente, iar mama uneia dintre fete le-a mărturisit anchetatorilor că fiica ei avea un comportament straniu în ultima săptămână. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---