Showbiz

Andreea Antonescu, dezvăluiri neașteptate despre vremea când făcea parte din trupa Andre. Prin ce a trecut artista: „Unii băieți erau insistenți, știau...”

schedule 14 nov. 2023, 11:22

Andreea Antonescu, dezvăluiri neașteptate despre vremea când făcea parte din trupa Andre. Prin ce a trecut artista: „Unii băieți erau insistenți, știau...”
Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a făcut dezvăluiri neașteptate despre vremea când făcea parte din trupa Andre. Prin ce a trecut artista, la începuturile carierei sale!

Andreea Antonescu, despre perioada în care făcea parte din Andre

Andreea Antonescu a devenit cunoscută în țara noastră, încă de la începuturile trupei Andre. Deși are și amintiri extrem de frumoase de la vremea aceea, sunt și unele despre care adesea îi este greu să discute, pentru că nu a fost mereu totul lapte și miere.

Fiind o artistă apreciată, primea foarte multe cadouri din partea fanilor care veneau la concertele lor, iar cele pe care le-a apreciat cel mai tare și care îi plac și acum sunt jucăriile de pluș, pe care le mai primește și acum când este pe scenă. Sunt evenimente unde admiratorii o surprind cu flori sau bilețele și deși pare o femeie dură, aceste lucruri reușesc să o emoționeze de fiecare dată.

„Cel mai amuzant cadou? Nu îmi dau seama, am primit foarte multe cadouri (n.r. de la fani)! Ți le spun pe cele care mi-au plăcut cel mai tare și care îmi plac în continuare! Le primesc și acum când sunt pe scenă. Vorbesc despre jucăriile de pluș! Întotdeauna mi-au plăcut jucăriile de pluș! Acum, bineînțeles că le dau cu tot dragul fetițelor și mereu am fost impresionată atunci când am primit câte un buchet de flori sau câte un bilețel! Da, fac eu pe dura câteodată, dar mă măgulește undeva înăuntrul meu!”, a declarat Andreea Antonescu, pentru ego.ro.

Andreea Antonescu s-a bucurat, așadar, de atenția multor oameni de-a lungul anilor, doar că au fost momente în care chiar și cei mai mari fani au mers mult prea departe. Unii o sunau, pentru că voiau cu orice preț să discute cu ea la telefon, unii se duceau la ușa sa, dând dovadă de lipsă de educație.



În tot acest timp, tatăl său i-a fost alături la orice pas și este recunoscătoare că a învățat-o lecții de viață importante, dar și că investit timp și bani în ea, astfel reușind să ajungă femeia din ziua de astăzi. Este mamă și artistă, iar zilnic încearcă să le facă pe ambele la fel de bine, mai ales că are ambii copii în preajma ei și au nevoie de atenție și de iubire.

„Toată viața au fost, de atunci și până azi! Da, bineînțeles (n.r. au venit fani la ușa ei)! Erau mulți care și sunau. Unii băieți erau insistenți, știau foarte bine ce își doresc! E vorba de educația pe care eu am primit-o! Toată lumea a știut să vorbească foarte frumos cu mine din anumite puncte de vedere și să mă facă să înțeleg anumite situații, astfel încât ajunsă la o vârstă a maturității cu tot ce a investit el în mine (n.r. tatăl ei), am încercat să fac cele mai bune alegeri! Nu am reușit întotdeauna, dar ce nu reprezintă un succes, reprezintă o lecție de viață!”, a mai mai povestit vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---