Showbiz

Andreea Antonescu, declarații despre boala gravă de care a suferit. „Șansele ca eu să trăiesc erau minime”

schedule 28 apr. 2023, 10:05

Andreea Antonescu, declarații despre boala gravă de care a suferit. „Șansele ca eu să trăiesc erau minime”
Foto: Catalin Matura/Youtube.com

Andreea Antonescu a vorbit despre boala gravă cu care a fost diagnosticată atunci când avea 2 ani. Medicii i-au dat șanse minime de supraviețuire, ba chiar i-au îndemnat pe părinții artistei să mai facă un copil.

Andreea Antonescu este o femeie puternică și a demonstat acest lucru cu fiecare ocazie pe care a avut-o. Vedeta este acum mama a două fetițe și se bucură de viața ei, exact așa cum este. Cu toate că artista apare mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta a trecut prin clipe dificile în primii ani de viață.

Andreea Antonescu a vorbit pentru prima dată despre problemele de sănătate pe care le-a avut în copilărie, mai ales că viața sa a fost considerată o minune de către medicii care au tratat-o. Artista a povestit că la vârsta de 2 ani a fost diagnosticată cu sindromul nefrotic, o boală gravă a rinichilor și a stat internată 6 luni la Fundeni, timp în care a făcut tratament cu citostatice. Medicii erau rezervați cu privire la vindecarea Andreei și chiar le-au propus părinților artistei să mai facă un copil.

„Când am fost micuță, am fost foarte bolnavă. Am suferit de un sindrom nefrotic mixt. Este prima oară când eu dezbat acest subiect. O infecție la ambii rinichi. Am fost internată la Fundeni, aveam vârsta de doi ani. Am fost internată timp de șase luni.
Șansele ca eu să trăiesc erau micuțe, minime, acesta a fost și motivul pentru care medicii i-au recomandat tatălui meu să mai încerce să facă un copil, pentru a nu o pierde și pe mama, mama care mă iubea extrem de tare', a dezvăluit artista în cadrul podcastului În Oglindă, de la KanalD.

Șansele de a supraviețui erau foarte mici, însă părinții vedetei nu și-au pierdut nicio secundă speranța. Ei au luptat pentru viața Andreei și, din fericire, miracolul s-a produs.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
0.00020
USD
USD: 4.6109 RON
0.00470
GBP
GBP: 5.7827 RON
-0.00080
HUF
HUF: 1.2877 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5443 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0812 RON
0.00800
Convertor valutar

Rezultat: ---