Showbiz

Anca Serea, umilită într-o vacanță în străinătate. Ce a pățit vedeta: „Se pot întâmpla lucruri nu numai în România”

schedule 22 iun. 2023, 11:22

Anca Serea, umilită într-o vacanță în străinătate. Ce a pățit vedeta: „Se pot întâmpla lucruri nu numai în România”
Sursa foto: Instagram Anca Serea

Anca Serea a fost umilită într-o vacanță în străinătate, în care se afla alături de copiii ei. Ce a pățit vedeta și de ce și-a dorit să renunțe!

Anca Serea, umilită într-o vacanță

Anca Serea iubește să călătorească și o face ori de câte ori are ocazia. Partenera de viață a lui Adrian Sînă nu pleacă niciodată singură, ci alături de copiii ei, dar are o singură problemă și anume aceea că nu zboară niciodată cu avionul, motiv pentru care trebuie se se orienteze către alte mijloace de transport, iar de cele mai multe ori alege trenul. Ea nu are mereu parte de experiențe de care să-și aducă aminte cu zâmbetul pe buze, ci care mai degrabă îi lasă un gust amar.

Motivul pentru care a renunțat să mai plece cu avionul în călătoriile sale are legătură cu un moment neplăcut prin care a trecut, în urmă cu mai mulți ani. Pune siguranța pe primul loc și preferă să plece cu trenul. Chiar în perioada următoare, vor face turul Europei și vor merge cu trenul de la București la Viena, după ce se vor relaxa pentru câteva zile la mare. Mai apoi, vor face o oprire în Frankfurt, Paris și Londra.

„Vom pleca chiar acum în weekend la mare, vom sta o săptămână, după care eu voi pleca alături de copii în turul Europei pentru că eu nu mai zbor cu avionul. Vom merge cu trenul București-Viena. La Viena vom sta 4 nopți, apoi Frankfurt, Paris și ultima destinație Londra, iar după ne întoarcem”, a declarat Anca Serea pentru spynews.ro.

De asemenea, a ținut să menționeze faptul că toată lumea vorbește despre condițiile din trenurile din România, dar nici în afara țării lucrurile nu stau chiar atât de bine. Anul trecut, a avut parte de o experiență total neplăcută, care i-a lăsat un gust amar și despre care a vorbit recent.



„Noi mergem tot timpul cu vagonul de dormit, la cușeta. Ne adaptăm. E important și face parte din educația copiilor să le arătăm mai multe aspecte ale vieții. Că nu tot timpul e totul roz și bine, dar ei sunt învățați. Oricum condițiile sunt ok. Sunt normale, dar când ajungem în străinătate lucrurile se schimbă foarte mult”, a mai zis ea.

Ei bine, vedeta și copiii ei călătoreau spre Franța și au fost nevoiți să stea pe jos, deși aveau bilete achiziționate la clasa I. Ce a dorit să evidențieze aici este faptul că se pot întâmpla lucruri urâte și în afara țării nu doar la noi.

„Anul trecut ni s-au anulat biletele. Deși aveam clasa I la trenul spre Paris, s-au anulat biletele. Au avut o grevă în Germania și pur și simplu nu s-a mai ținut cont de nimic. Am stat pe jos în tren în fața toaletelor, deși plătisem foarte mulți bani. Dar iată că se pot întâmpla lucruri nu numai în România, cât și în străinătate. Dar nu ne-a părut rău. Eu am vrut să renunț, îți spun sincer, la Frankfurt. Dar copiii au fost mai optimiști decât mine și au zis că nu, trebuie să ajungem la Disneyland. Până la urmă s-a ridicat cineva totuși când ne-am apropiat de Franța și ne-au cedat locurile, care oricum erau ale noastre.
Dar iată că se pot întâmpla lucruri nu numai în România, cât și în străinătate. Dar nu ne-a părut rău. Eu am vrut să renunț, îți spun sincer, la Frankfurt. Dar copiii au fost mai optimiști decât mine și au zis că nu, trebuie să ajungem la Disneyland. Până la urmă s-a ridicat cineva totuși când ne-am apropiat de Franța și ne-au cedat locurile, care oricum erau ale noastre”, a adăugat vedeta..

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---