Showbiz

Mara Bănică, momente de coșmar în timpul intervenției estetice pe care și-a făcut-o: „Zici că cineva m-a bătut cu un ciocan”

schedule 10 ian. 2024, 10:20

Mara Bănică, momente de coșmar în timpul intervenției estetice pe care și-a făcut-o: „Zici că cineva m-a bătut cu un ciocan”
Sursa foto: Instagram Mara Banica

Mara Bănică a decis să își facă o intervenție estetică la nivelul feței, dar lucrurile nu au mers așa cum și-a propus, iar ea invitată fiind în cadrul unei emisiuni TV a vorbit despre întregul coșmar prin care a trecut.

Mara Bănică a trăit un coșmar în timpul intervenției

Mara Bănică și-a făcut recent un lifting facial de care avea într-adevăr nevoie, dar care nu a mers chiar așa cum ar fi sperat. Vedeta a trăit un coșmar în timpul intervenției, fiind cea mai dureroasă operație estetică din punctul său de vedere. Ea s-a simțit de parcă ar fi lovit-o cineva cu un ciocan în mandibulă și nici nu a putut să mănânce aproximativ trei săptămâni.

Nu este pentru prima dată când se lasă pe mâna unui medic estetician, dar niciuna dintre intervenții nu a fost atât de dureroasă precum cea mai recentă dintre ele. A durat aproximativ 12 ore și chiar dacă i s-a făcut o anestezie locală,la un moment dat s-a dat jos de masa de operație și a mers să bea o cafea, pentru că nu mai suporta chinul prin care trecea.

„Am făcut un lifting facial, nu total, nu am făcut la frunte, că vreau să am încă expresie la față. Este cea mai dureroasă operație estetică. Zici că cineva m-a bătut cu un ciocan în mandibulă, nu am putut să mănânc vreo trei săptămâni. Ți-o zice un om care și-a făcut cam toate intervențiile, nasul, sânii de patru ori, liposucție, am trecut prin toate.
În plus, mie mi-a făcut și o blefaroplastie și mi-a făcut și un lip lift.12 ore a ținut operația cu anestezie locală și a fost cumplit. M-am întrerupt la jumătatea operației, m-am dat jos de pe masă, am mers să beau o gură de cafea, nu mai puteam.”, a declarat Mara Banica într-o emisiune, conform wowbiz.ro.

Mai apoi, jurnalista a dezvăluit și motivul pentru care a decis să își facă această intervenție estetică. Pierderea tatălui său a fost una dureroasă, care a adus multe schimbări în viața sa și a considerat că trebuie să facă anumite lucruri pentru ea și pentru binele său.

Mara Bănică încă suferă și nu crede că va fi în stare să își revină vreodată, iar în clipa în care tatăl ei a trecut în lumea celor drepți „i-a căzut fața” la propriu, după cum chiar ea a precizat. Vedetei nu îi mai plăcea deloc ceea ce vedea în oglindă și nu mai era fericită, acesta fiind motivul pentru care a decis să facă acea intervenție chirurgicală care i-a provocat la rândul ei multă durere.

„Am înțeles în ultimul an că expresia „A te schimonosi de durere” chiar există. Am avut acel necaz în familie, pierderea tatălui meu. Nu cred că o să-mi revin niciodată după povestea asta, dar uite, unii oameni albesc în momentul în care au șocuri. Sunt nu știu câți oameni care albesc, sunt alți oameni, îmi spunea o prietenă, fiica unei persoane publice care a făcut cancer după ce a și-a pierdut tatăl. Mie mi-a picat fața, la propriu. Eu mă trezeam de la lună la lună văzând o femeie din ce în ce mai bătrână, din ce în ce mai schimonosită de durere. Cred că în momentele în care eram fără copii mă încrâncenam, mă strâmbam, nu știu cum să spun. Nu mai eram fericită cu mine. De aceea m-am dus să mă repar. Nu văd ce e atât de rău. (...)”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---