Showbiz

Mara Bănică, mesaj plin de tristețe chiar de ziua sa. Jurnalista împlinește astăzi 48 de ani: „Mă simt singură și a nimănui”

schedule 21 nov. 2023, 10:55

Mara Bănică, mesaj plin de tristețe chiar de ziua sa. Jurnalista împlinește astăzi 48 de ani: „Mă simt singură și a nimănui”
Sursa foto: Instagram Mara Banica

Mara Bănică a transmis un mesaj plin de tristețe chiar de ziua sa de naștere, pe rețelele sociale. Jurnalista împlinește astăzi 48 de ani și nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale.

Mara Bănică împlinește astăzi 48 de ani

Ziua de 21 noiembrie ar fi trebuit să fie una de sărbătoare pentru Mara Bănică, dar și pentru întreaga sa familie. Jurnalista împlinește vârsta de 48 de ani, dar nu este deloc fericită, iar mesajul pe care l-a transmis pe rețelele sociale a reușit să emoționeze multă lume, încă de la primele ore ale dimineții.

Deși are tot ceea ce și-ar putea dori o femeie la vârsta sa și niște copii pe care îi iubește la nebunie, sunt anumite lucruri și persoane care îi lipsesc, mai ales în zile importante din viața sa cum este aceasta. Ba chiar, în ultima vreme, s-a retras din lumina reflectoarelor preferând să își decice mai mult timp familiei. Ajunsă la aceasta vârstă, a pus mai bine lucrurile în balanță și și-a dat seama ce este cu adevărat relevant pentru ea.

Astfel, ea păstrează legătura cu fanii ei prin intermediul rețelelor sociale, unde a făcut o dezvăluire tristă, recunoscând că se simte a nimănui. Cel mai mult o doare faptul că tatăl ei nu mai este printre noi și nu se poate bucura alături de ea și de familia ei de toate momentele frumoase pe care le trăiesc.

Imaginea publicată pe social media este chiar una făcută de părintele ei și a simțit nevoia să spună tot ce are pe suflet, când o privește, în ciuda faptului că ar fi trebuit să sărbătorească astăzi.„Asta-s eu, aveam vreo 3 ani, poza e facuta de tata, ca toate pozele mele reusite dealtfel. Scriu despre tata si azi pentru ca implinesc 48 de ani, am 2 copii, pe mama si mi lipseste tata mult. E a doua aniversare fara el, pe prima n am constientizat o, tocmai se dusese. Ei, azi e mai rau decat atunci. Ma simt singura si cam a nimanui, asa.
Nu mi ziceti chestii gen “ii ai pe cei mici” ca nu s in depresie. Simt doar nevoia de iubire ca a tatei si pe care stiu ca n am cum sa o mai gasesc pe lume. Si acum, bilant. Bai copii, nu s fericita. Aia e. Dar sunt bucuroasa ca sunt slaba!:)) Aman multe lucruri pe care vreau sa le fac pentru mine si am zile in care ma simt ca la Targsor in varianta de 11 stele”, a scris Mara Bănică, pe Instagram, .

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9737 RON
0.00120
USD
USD: 4.5689 RON
0.01840
GBP
GBP: 5.9158 RON
-0.01050
HUF
HUF: 1.2665 RON
-0.00390
BGN
BGN: 2.543 RON
0.00060
CHF
CHF: 5.0989 RON
0.00700
Convertor valutar

Rezultat: ---