Showbiz

Mara Bănică, părere sinceră despre concurenții America Express 2024. Ce a putut spune despre Alexia Eram și despre Iulia Albu

schedule 28 mai 2023, 12:38

Mara Bănică, părere sinceră despre concurenții America Express 2024. Ce a putut spune despre Alexia Eram și despre Iulia Albu
Sursa foto: YouTube Acasa La Maruta

Mara Bănică și-a exprimat opinia despre concurenții acestui sezon al emisiunii America Express. Două dintre vedetele despre care a vorbit ceva mai mult au fost Iulia Albu și Alexia Eram. Iată ce a zis jurnalista, în cadrul unui interviu!

Mara Bănică, despre concurenții America Express 2024

Indiferent de situație sau de persoanele despre care a fost nevoită să își dea cu părerea, Mara Bănică a fost destul de sinceră. Nici când a venit vorba despre cel de-al șaselea sezon al emisiunii America Express, jurnalista nu s-a temut să își dea cu părerea.

Ea a dorit să scoată în evidență în primul și în primul rând faptul că emisiunea fiind un proiect făcut de Mona Segall ar fi putut fi pusă pe orice post de televiziune și ar fi avut un succes la fel de mare. Întrebată care este părerea sa despre Alexia Eram, ea a zis că este senzațional că participă și a dezvăluit mai apoi că și ea ar fi trebuit să fie parte din show alături de Codin Maticiuc, dar au fost anumite lucruri mult mai importante pe care trebuia să le facă aici în țară și deși obținuse viza, a decis să nu accepta până la urmă.

”Este senzațional, dar ei nu se duc la Antenă, ei se duc la acest proiect al Monei. Acest proiect al Monei, îți jur, dacă îl pui și pe Agro TV, face același rating. Aici vorbim despre Mona Segall și modul ei de a face producție de televiziune, mai puțin de postul care o găzduiește. Proiectul e senzațional! Eu am avut și viză, trebuia să mă duc cu Maticiuc. Eu și Codin eram în echipă, în Sri Lanka și India. A rămas Ana gravidă, nu știa încă presa. Și a zis «mamă, e primul copil, nu ratez nicio zi din sarcină». Și atunci n-am mai plecat.”, a declarat Mara Bănică, pentru cancan.ro.

Jurnalista a fost rugată, de asemenea, să își dea cu părerea despre una dintre cele mai controversate concurente de la America Express 2024 și anume Iulia Albu. Vedeta a zis, cu riscul de a fi judecată, faptul că speră ca fosta parteneră de viață a lui Mihai Albu să reziste în ceea ce privește interpretarea rolului pe care îl joacă până la capăt, pentru că fiind filmați aproape tot timpul, nu îi va fi deloc ușor.

Mai mult de atât, crede că ar fi fost și mai interesant dacă fostul ei soț era și el concurent. Un alt lucru pe care l-a dezvăluit și de care oamenii nu aveau nici cea mai mică idee este că Mihai Albu ar fi trebuit să concureze la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, dar nu s-a mai întâmplat.

„Să sperăm că Iulia va rezista să-și joace până la capăt personajul, e greu. Că se filmează 24 de ore. Va fi interesant, dar era mișto dacă îl luau și pe Mihai Albu. Dar Mihai trebuia să vină în junglă și n-a mai venit.”, a mai zis ea.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---