Showbiz

Mara Bănică și-a făcut o operație estetică. Vedeta, criticată de internauți pentru aspectul ei fizic: „La 50 de ani oricine își dorește să arate bine”

schedule 03 ian. 2024, 09:55

Mara Bănică și-a făcut o operație estetică. Vedeta, criticată de internauți pentru aspectul ei fizic: „La 50 de ani oricine își dorește să arate bine”
Sursa foto: Instagram Mara Banica

Mara Bănică și-a făcut o operație estetică. Vedeta a fost criticată de internauți pentru aspectul ei fizic, iar reacția sa în mediul online nu a întârziat nici ea să apară.

Mara Bănică și-a făcut o operație estetică

Mara Bănică și-a dorit ca finalul anului să o prindă în cea mai bună formă a sa, așa că a decis să își facă o intervenție estetică la nivelul feței, cu doar câteva zile înainte de Revelion. Sinceră din fire și foarte activă pe rețelele sociale, jurnalista a postat o imagine în care apărea cu mai multe bandaje pe față, pentru că nu trecuse prea mult timp de la operație.

Ei bine, aceasta a decis să își facă un lifting facial, fiind de părere că la vârsta sa oricine își dorește să arate bine, iar ea nu a putut lăsa trecerea anilor să se vadă. Deși se aștepta să primească multe complimente și cuvinte de laudă din partea oamenilor care stau zilnic cu ochii pe ea, nu a fost deloc așa. Mara Bănică a fost dur criticată pentru aspectul ei fizic, iar asta a dus și la o reacție din partea sa, direct în mediul online.

Vedeta a susținut că nu este deloc plăcut pentru ea să fie surprinsă cu fața umflată, în urma intervenției pe care a suferit-o, dar cu toate acestea simțea nevoia de a spune tot ce avea pe suflet la momentul acela, pentru că reacțiile negative nu îi dădeau pace.



Intervenția nu a fost una simplă, dar a meritat efortul, deoarece acum are mult mai multă încredere în ea și apare pe internet fără niciun filtru, așa cum în opinia sa, multe persoane publice de la noi din țară nu au curajul să o facă. În ceea ce privește schimbarea, ea a mai ținut să precizeze că este același om, doar că are un aspect fizic îmbunătățit și nu vede nimci rău în acest lucru.

„Asta e fața mea încă bombardată, un pic umflată și așa mai departe. Hai să vă spun un lucru, nu este foarte plăcut nici să te prindă paparazzi cu fața extrem de umflată și bumbăcită și vai de capul tău. Adică n-a fost cel mai plăcut lucru din viața mea, dar asta-i situația. În ceea ce îi privește pe cei care tot spun că ”Domnule, vai, ce schimbare!”. Nu e, măi, tot eu sunt. Îmbunătățită, e adevărat. Cred că întotdeauna am fost asumată și am recunoscut orice intervenție mi-am făcut atunci când am fost întrebată și da, cred că la 50 de ani oricine își dorește să arate bine și există intervenții care te pot îmbunătăți fără să devii vulgar, fără să devii la fel ca alții.
Adică, uitați-vă la mine, n-am niciun fel de filtru, nu cred că sunt șablon, așa cum au zis unele din doamne prin comentarii, pe care mărturisesc că le-am citit. Sunt tot eu și cel mai important e că personalitatea nu mi-o ia absolut nimeni și uite. Nu știu câte persoane publice, în momentul ăsta, au tupeu să-și pună pe rețelele de socializare o filmare așa cum mi-o pun eu acum, fără niciun fel de filtru. Zero. Hai, la mulți ani!”, a transmis Mara Băniă, pe contul său oficial de Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---