Showbiz

Cât a scos din buzunar în total Mara Bănică pentru operațiile estetice: „Nu sunt toate cazurile la fel”

schedule 04 feb. 2024, 09:34

Cât a scos din buzunar în total Mara Bănică pentru operațiile estetice: „Nu sunt toate cazurile la fel”
Sursa foto: Instagram Mara Banica

Mara Bănică a spus clar câți bani a plătit pentru a-și operațiile estetice despre care a tot vorbit în ultima vreme. Iată despre ce sumă este vorba!

Mara Bănică, despre banii pe care i-a dat pentru operații

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mara Bănică a decis să se lase pe mâna medicilor esteticieni, în urmă cu doar câteva săptămâni. Vedeta ajunsese să nu mai fie deloc mulțumită de modul în care arăta, așa că a decis să își facă o schimbare, una mult prea mare după părerea internauților.

Jurnalista a fost dur criticată de fanii ei, care și-au exprimat opinia în comentarii, dar a învățat să nu le mai dea importanță, cel mai important fiind pentru ea că operația a fost un real succes, că arată mult mai tânără și că se simte bine în pielea sa.

Mulți au fost curioși să afle care este suma de bani exactă pe care a fost nevoită să o scoată din buzunar, pentru intervenția respectivă, iar ea a vorbit despre sumele date în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent. Jurnalista a plătit pentru un lfting total cervico-facial suma de 10.000 de euro. iar pentru o blefaroplastie și un lip fit încă 3000. Așadar, suma scoasă din buzunar de către Mara Bănică pentru aceste intervenție nu este deloc una mică, dar este una care a făcut-o să se simtă mult mai bine.

„Depinde de ceea ce îți faci și ce tip de lifting vrei. Eu am un lifting total cervico-facial și atunci a costat 10.000 de euro. Pe lângă el, mi-am făcut o blefaroplastie superioară și un lip lift. Astea mi le-a dat la un gen de pachet cu 3.000 de euro, deci am dat 13.000. Există persoane care au nevoie doar de mini-lifting, adică nu te taie și prin păr, îți întinde doar la obraji, sau au nevoie de lifting de gât sau blefaro, nu sunt toate cazurile la fel.”, a declarat Mara Bănică, pentru wowbiz.ro.

De asemenea, ea a spus că una dintre cele mai mari dorințe pe care le pentru anul 2024 este aceea de a merge în foarte multe vacanțe.

„Pentru la anul, vreau vacanțe, vacanțe, vacanțe! 18 vacanțe aș vrea la anul, dintre care 16 să fie doar eu cu partenerul și două cu copiii, dar nu cred că se va putea. Îmi doresc mult să călătoresc. Toți banii pe care i-am făcut în viață, am călătorit în lung și în lat, sunt locuri de care mi-e dor, sentimentul ăla cu care te întorci din străinătate, mai bogat cu lucrurile pe care le vezi. Mi-e dor de un shopping adevărat, prin străinătățuri, n-am mai avut parte.”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6156 RON
-0.00220
GBP
GBP: 5.7819 RON
0.00130
HUF
HUF: 1.2855 RON
-0.00310
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.0892 RON
0.00170
Convertor valutar

Rezultat: ---