Showbiz

Gina Pistol, despre depresia postnatală. Rolul de mamă nu este unul ușor: „Încă nu m-am recuperat”

schedule 05 oct. 2023, 07:28

Gina Pistol, despre depresia postnatală. Rolul de mamă nu este unul ușor: „Încă nu m-am recuperat”
Sursa foto: Instagram Gina Pistol

Gina Pistol a suferit de depresie postnatală și a vorbit despre acest subiect sensibil pe larg abia acum. Vedeta nu s-a recuperat complet.

Gina Pistol a vorbit despre depresia postnatală

Cea mai mare dorință pe care Gina Pistol a avut a fost aceea de a deveni mamă, dar nu și-a imaginat vreodată că îu va fi atât de greu. Deși nici medicii nu îi dădeau șanse de a-și îndeplini visul, vedeta a luptat din greu și a reușit, dar când fiica ei a venit pe lume, lucrurile au început să se înrăutățească pentru ea și ca multe alte femeie a suferit de depresie postnatală.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, în primele luni de viață ale fiicei sale, nu a acceptat ajutor din partea nimănui și s-a ocupat de una singură de creșterea copilului. Ba chiar, partenera de viață a lui Smiley a renunțat la toate proiectele sale, doar pentru a se asigura că nu pierde niciun moment important din viața lui Jospehine, însă nu a dorit să pară că totul este perfect, ci a fost mereu sinceră.

„Grea (recuperarea după naștere), dar încă nu m-am recuperat sută la sută. Grea și lungă, cumva cei din jurul tău pun presiune pe tine, dar e prea mult pentru o mamă care abia a născut și care abia înțelege ce înseamnă a fi mamă, e prea mult. Da!
Și eu m-am confruntat (cu depresia), dar cred că toate femeile au asta, e absolut normal, e absolut normal să nu te conectezi cu copilul tău din prima, e absolut normal să-ți vină să fugi în lume când ți-e greu, că e și greu, dar femeile trebuie să înțeleagă că toate trecem prin asta. Eu nu am pozat niciodată doar partea frumoasă, nu am pozat niciodată că a fi mamă e foarte ușor”, a declarat Gina Pistol, conform wowbiz.ro.

Când fanii ei se așteptau mai puțin, aceasta a adus în discuție și problemele ceva mai grave cu care s-a confruntat, după ce a născut, una dintre ele fiind depresia. Nu s-a recuperat în totalitate crezând că ajuns în acel punct, doar din cauza presiunii pe care cei din jur au pus-o asupra ei. Crede că toate femeile trec prin acelaași situații și că este ceva absolut normal, dar ea nu a încercat niciodată să pozeze într-o mamă fericită sau să le spună oamenilor că a fi părinte este ușor, când în realitate nu era deloc așa.

„Încerc și eu să mă ocup un pic de mine, adică de tot ce ține de mine... să țin o dietă, să mănânc mai sănătos, să fac puțină mișcare atunci când îmi permite timpul, să fac terapie, că e cel mai bine, investiția într-un terapeut bun este cea mai bună investiție pe care o poți face atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---