Showbiz

De ce nu angajează, de fapt, Smiley și Gina Pistol o bonă: „Să nu fiu înțeleasă greșit”

schedule 05 oct. 2023, 07:55

De ce nu angajează, de fapt, Smiley și Gina Pistol o bonă: „Să nu fiu înțeleasă greșit”
Sursa foto: Instagram Smiley

Gina Pistol a spus de ce nu ea și partenerul ei de viață au preferat să nu angajeze o bonă pentru fiica lor, ci doar să apeleze la ajutorul cuiva, când au într-adevăr nevoie. Iată ce a zis soția lui Smiley.

Gina Pistol, adevăratul motiv pentru care nu angajează o bonă

Smiley și Gina Pistol au devenit pentru prima dată părinți în urmă cu mai bine de doi ani, iar de atunci viața lor se învârte în jurul copilului. Prezentatoarea a renunțat în mare parte la cariera sa și la toate proiectele în care era implicată și s-a ocupat de creșterea fiicei sale, spunând de fiecare dată că nu îi este ușor și că nu are timp nici măcar pentru ea. Astfel, multă lume a ajuns să se întrebe de ce nu aleg și ei calea ușoară și de ce nu angajează o bonă, care să îi ajute ori de câte ori au nevoie.

Ei bine, într-un interviu pe care ea l-a acordat recent, a venit cu explicații în acest sens, explicând clar care este motivul pentru care ea și soțul ei au considerat că nu este necesar acest lucru. Gina Pistol și-a dorit să devină mamă și nu a vrut să piardă vreun moment important din primii ani de viață a lui Josephine, astfel că a preferat să se chinuie de suna singură, în ciuda faptului că s-a confruntat cu depresia postnatală și că se punea presiune pe ea dintre toate părțile.

În ceea ce privește angajarea unei bone, aceasta a zis că intenția sa a fost aceea de a-și crește copilul sănătos, iar o femeie care să facă totul în locul ei nu ar fi fost soluția. De asemenea, ea a precizat că la fel de simplu ar fi fost să o lase pe cea mică în grija bunicilor, dar a preferat să nu o facă.

Există, totuși, un moment în care apelează la ajutor și anume acela în care ambii au lucruri importante de făcut care nu suportă amânare, dar recuperează timpul pierdut imediat după aceea.

„Dacă vrei să îți crești copilul sănătos, ca așa puteam să îl pasez unei bone, la bunici și îmi vedeam de viață și vreau să îmi cresc copilul sănătos. Să nu fiu înțeleasă greșit. Am ajutor, dar atunci când am de filmat ceva sau când am de făcut câteva drumuri și chiar nu pot să stau cu copilul, vine cineva și mă ajută. Atunci când sunt acasă, mă joc cu ea, ne îmbrățișăm, adică chiar și atunci când sunt acasă nu vreau să îmi ignor copilul”, a declarat Gina Pistol, potrivit spynews.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---