Showbiz

Gina Pistol nu a respectat tradiția. De ce nu s-a furat mireasa la nunta ei și a lui Smiley

schedule 31 mai 2023, 08:15

Gina Pistol nu a respectat tradiția. De ce nu s-a furat mireasa la nunta ei și a lui Smiley
Sursa foto: Instagram Smiley

Deși au trecut câteva zile de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol, oamenii încă discută despre marele eveniment. Un lucru despre care s-a vorbit și în ziua respectivă și despre care încă se mai vorbește este legat de tradiții. Pe unele dintre ele le-au respectat, pe altele au preferat să nu. Iată de ce nu s-a furat mireasa.

Gina Pistol, adevăratul motiv pentru care nu s-a furat mireasa

La finalul săptămânii trecute, Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Ambii au avut mari emoții, dar au reușit să le lase deoparte și se bucure așa cum trebuie de una dintre cele mai frumoase zile din viața lor. Aceștia au preferat să țină departe de ochii curioșilor doar cununia religioasă, în rest au împărtășit toate momentele frumoase cu fanii lor de pe rețelele sociale, unde au postat mai multe imagini din ziua evenimentului, care au adunat într-un timp foarte scurt mii de aprecieri.

Înainte de a pleca în luna de miere și de a lua o mică pauză de la rețelele sociale, au oferit un interviu la dublu în care au vorbit despre ziua nunții, despre planurile de viitor pe care le au împreună, despre fiica lor care a fost și ea prezentă la eveniment până la o anumită oră, iar Smiley chiar a declarat că dacă ar mai apărea un copil în viața lor, l-ar primi cu brațele deschise.



De asemenea, multă lume a fost curioasă să afle dacă la nunta lor se vor respecta tradițiile, de care chiar artistul a zis, la un moment dat, că îi este teamă. Nu este clar dacă au respectat sau nu aceste lucruri, dar este cert un singur lucru și anume că nu s-a furat mireasa și chiar prezentatoarea de la Chefi la cuțite a oferit câteva detalii despre asta. Vedeta a zis clar că nu a furat-o nimeni, pentru că a avut impresia că dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, ar fi pierdut timp prețios și este ultimul lucru pe care și l-ar fi dorit. La rândul lui Smiley a zis, înainte de petrecere, că va fi foarte atent să nu i-o fure nimeni.

 Nu mă fură nimeni. Unde să mă fure, uitați-vă și voi. În câmp, în pădure? Mi se pare că pierd timp important într-una dintre cele mai importante zile din viața mea. Ce să fac eu două, trei ore pe aici?", a declarat Gina Pistol, conform wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9754 RON
0.00090
USD
USD: 4.6739 RON
0.00790
GBP
GBP: 5.8294 RON
-0.00100
HUF
HUF: 1.2669 RON
-0.00780
BGN
BGN: 2.5439 RON
0.00050
CHF
CHF: 5.1301 RON
-0.00120
Convertor valutar

Rezultat: ---