Showbiz

Gina Pistol, dezamăgită profund după ce a dat greș cu rochia de mireasă: „Tare amărâtă am fost”

schedule 11 mai 2023, 10:37

Gina Pistol, dezamăgită profund după ce a dat greș cu rochia de mireasă: „Tare amărâtă am fost”
Sursa foto: YouTube Smiley

Gina Pistol face ultimele pregătiri pentru nunta la care visează de ani buni și care își dorește să fie una perfectă, dar în organizarea acesteia a întâmplinat și probleme. Vedeta nu a mai rezistat și și-a spus oful în fața fanilor de pe rețelele sociale, după ce a dat greș în ceea ce privește rochia de mireasă.

Gina Pistol și-a deschis inima în fața fanilor

Gina Pistol și Smiley se pregătesc pentru una dintre cele mai importante zile din viața lor și anume cea în care își vor uni destinele. Deși părea că nu vor face niciodată acest pas important, ei bine, se pare că au analizat mai bine situația și au ajuns la concluzia că deși au zis că un act nu este reprezentativ pentru iubirea lor, ar trebui totuși să îl aibă. Fanilor celor doi îndrăgostiți nu le-a venit să creadă una ca asta, iar acum așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe îndrăgita prezentatoare purtând rochia de mireasă.

Legat de alegerea rochiei pe care o va purta în ziua nunții, Gina Pistol nu are amintiri frumoase, deoarece a întâmpinat numai probleme despre care le-a vorbit și fanilor săi de pe rețelele sociale. Partenera de viață a lui Smiley s-a gândit că va opta pentru a purta două rochii, una de mireasă pentru cununia religioasă, cea civilă, dar și pentru prima parte a petrecerii și una de seară, pentru restul evenimentului. Și-a dorit ceva comod, pentru a putea renunța la tocuri, la un moment dat, așa că a căutat un anumit material pe care, din nefericire, nu l-a mai găsit.

„Voi purta două rochii. Una de mireasă, pe care o voi purta la cununia religioasă, cununia civilă și la petrecere în prima parte, după care o să am rochia de petrecere. Voiam ceva foarte comod, să-mi fie confortabil, să pot să mă încalț cu ciocate, că n-o să pot să stau toată ziua pe tocuri, oricât de confortabile ar fi tocurile și mi-a plăcut mie la o prietenă când s-a căsătorit materialul rochiei foarte mult și m-a trimis la tipa asta, e româncă. O să vă arăt în ziua nunții, nu pot să vă arăt până atunci. Am venit la ea și după ce mi-a luat măsurătorile i-am zis eu cam ce vreau, n-a mai găsit materialul pe care îl voiam eu.
Așa de supărată am fost, pentru că venisem să-mi fac special o rochie din materialul acela. Tare amărâtă am fost. Până la urmă a găsit ea, nu știu ce a făcut, s-a descurcat și nu este același material, dar sete cam 80-90% semănă cu materialul ăla de care m-am îndrăgostit eu, iar acum am și a doua rochie gata.”, a povestit Gina Pistol, pe contul ei de Instagram.

Acest detaliu, aparent nesemnificativ pentru multă lume, i-a dat totul peste cap Ginei Pistol. Vedeta a foarte supărată la momentul acela, doar că una dintre prietenele sale i-a venit în ajutor și a găsit o soluție. Deși oamenii care o urmăresc au dorit să afle concret despre ce este vorba, blondina le-a zis că nu le va arăta rochia înainte de ziua nunții. De asemenea, le-a mai zis și că au ales verighetele care vor personalizate și de care este foarte încântată.

Prima rochie e comandată de la o gagică- eu văzusem rochia aceea pe pinterest și mă gândeam așa uitându-mă la ea «Dacă o să mă mărit vreodată, asta e rochia mea». După care, după ce a venit cererea m-am apucat să caut rochia și ce credeți, nu scria nimic la rochia aia, mi-a fost imposibil să o găsesc. Am găsit-o până la urmă, doar că era dintr-o colecție mai veche și a trebuit să aflu numărul tipei, să vorbesc cu ea și mi-a făcut-o. Acum am dus-o la ajustare, trebuia să fie un pic scurtată, cât să n-o distrug, vreau să atingă pământul dar să n-o distrug și o să fie și ea gata, Mă duc acum să văd verighetele. Verighetele le-am făcut la comandă, noi am ales să le personalizăm și au o semnificație pentru noi, sunt foarte frumoase. Cea mai grea parte când organizezi o nuntă este să așezi oamenii la masă, cum pui mesele, cum îi așezi pe ei, cine cu cine...”, a mai zis iubita lui Smiley.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---