Showbiz

Gina Pistol a postat imaginea cu chipul fiicei sale din greșeală. Iubita lui Smiley a început să plângă pe Instagram

schedule 29 mar. 2023, 11:18

Gina Pistol a postat imaginea cu chipul fiicei sale din greșeală. Iubita lui Smiley a început să plângă pe Instagram
Sursa foto: InstaStory Gina Pistol

Gina Pistol a postat, în urmă cu doar o zi prima imagine cu fiica sa, iar la scurt timp după aceea, tot internetul a luat-o razna. Partenera de viață a lui Smiley nu a dorit ca acest lucru să se întâmple, dar imediat după ce și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o, a șters imaginea, care deja circula peste tot.

Gina Pistol, despre imaginea postată din greșeală

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată, în urmă cu doi ani, după multe încercări și după ce prezentatoarea își pierduse speranța că va deveni mamă. Având în vedere cât de tare și-a dorit să fie părinte și prin câte a trecut până acum, ea a preferat să își țină copilul departe de camerele de filmat, iar până ieri, nimeni nu a știut cum arată Josephine și nu s-ar fi întâmplat lucrul acesta, dacă nu ar fi postat din greșeală imaginea cu pricina pe contul ei de Instagram.

În clipa în care a realizat că a postat o fotografie în care i se vedea chipul fiicei sale, a șters-o imediat, doar că fusese preluată deja și distribuită de multă lume. Nu i-a venit să creadă ce a putut face și a făcut imediat un Story în care a venit cu explicații în fața oamenilor, dar unde i-a și rugat pe cei care vor da imaginea mai departe să blureze fața lui Josephine, care după părerea mamei sale este mult prea mică pentru a apărea pe platformele sociale sau în publicații.

A fost un moment greu pentru partenera de viață a lui Smiley, care a început să plângă, mai ales că este conștientă de greșeala imensă pe care a făcut-o și pe care o regretă amarnic. Cele câteva minute în care poza cu chipulul copilului ei și al lui Smiley au fost suficiente pentru ca aceasta să ajungă peste tot. Fanii s-au bucurat să o vadă pentru prima dată și au avut numai cuvinte bune și frumoase la adresa ei.

Îmi dă fiică-mea într-una șervețele pentru că de vreo 10 minute plâng încontinuu. Plâng pentru că am făcut o greșeală și o regret amarnic. Am să îi rog pe cei din presă să îi blureze chipul fetiței mele. Am postat acea poză din greșeală, preț de câteva minute a fost pe Instagram și apoi am șters-o, când am realizat că este postată și poza aceea. Rugămintea mea este să îi blureze chipul copilului pentru că încă nu consider că este gata să apară pe platformele online și în publicații.”, a zis Gina Pistol, pe Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---