Showbiz

Smiley a rămas fără permis. Cum a reacționat soția sa: „Gina e șoferul meu dimineața”

schedule 10 nov. 2023, 09:08

Smiley a rămas fără permis. Cum a reacționat soția sa: „Gina e șoferul meu dimineața”
Sursa foto: Instagram Smiley

Smiley a rămas fără permis de conducere. Cum a reacționat soția sa și ce discuție au purtat aceștia, direct în mediul online!

Smiley a rămas fără permis de conducere

În urmă cu mai bine de o lună, Smiley a fost oprit în trafic de către oamenii legii, din cauza faptului că depășise limita de viteză din zona respectivă. Artistul se afla în Tulcea, în ziua respectivă și este conștient că a greșit, având de suportat consecințele încă două luni de acum înainte.

El și partenera sa de viață, Gina Pistol, au purtat o discuție interesantă legată de acest aspect, direct pe Instagram unde sunt urmăriți de foarte multe persoane. Soția sa nu l-a lăsat la greu, iar ori de câte ori are nevoie, aceasta îi este șofer și a recunoscut că se bucură că a rămas fără carnet de conducere. În timp ce o duceau pe fiica lor la grădiniță, Smiley le-a povestit fanilor lui prin ce situație trece, mai ales că a fost mereu sincer cu ei și a preferat să afle toate noutățile din viața lui direct de la el.

„A trecut mai bine de o lună de când am rămas fără carnet. Mai am încă două în care voi fi pieton. Astăzi am mers la grădiniță cu Josephine și Gina a condus. Gina e șoferul meu dimineața.”, a zis Smiley, la Story.

Reacția Ginei Pistol nu a întârziat nici ea să apară, moment în care el a mai povestit că acum este la mâna oamenilor din jurului și apelează la oricine dorește să îl ducă la destinație, iar timp de două luni va trebui să facă același lucru.


„Sunt foarte fericită că nu ai permis.”, a fost replica partenerei sale de viață.

De asemenea, el a recunoscut că de când a rămas fără permis, apelează la orice mijloc de transport pentru a ajunge unde este nevoie, indiferent dacă este vorba despre autobuz sau metrou. La final, în glumă, a zis că se bucură de faptul că soția sa nu îi ia mulți bani pentru fiecare transport.

„În general, merg cu cine se oferă să mă ducă acolo unde trebuie să ajung cu taxiul, cu autobuzul, cu metroul și cu alte mijloace de transport. Mă bucur că soția nu îmi ia mult pentru fiecare transport. M-ai trecut pe caiet?”, a mai zis artistul.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---