Showbiz

Smiley, despre meniul de la nuntă. Ce nu va lipsi sub nicio formă de pe mesele invitaților

schedule 12 mai 2023, 12:12

Smiley, despre meniul de la nuntă. Ce nu va lipsi sub nicio formă de pe mesele invitaților
Sursa foto: YouTube Smiley

Smiley a dezvăluit ce anume nu va lipsi sub nicio formă de pe mesele invitaților, în ziua nunții sale cu Gina Pistol. Îndrăgostiții fac pregătiri intense pentru ziua cea mare și speră ca totul să le iasă fix așa cum și-au propus, deoarece își dau interesul destul de mult, în ultimele câteva săptămâni.

Smiley, detalii despre meniul de la nuntă

Smiley și Gina Pistol fac pregătiri intense pentru una dintre cele mai importante zile din viața lor și anume cea în care își vor uni destinele. Aceștia își doresc să pună cap la cap fiecare aspect, pentru ca totul să le iasă ca la carte și să se poată bucura din plin de momentele pe care le vor trăi o dată în viață.

În ceea ce privește organizarea unui asemenea eveniment, Gina Pistol își ține mereu fanii la curent cu noutățile, iar zilele acestea a fost extrem de supărată, pentru că nu a găsit materialul dorit pentru una dintre rochiile pe care le va purta în ziua nunții, așa că s-a gândit la tot felul de variante, iar până la urma una dintre prietenele sale i-a sărit în ajutor, moment în care partenera de viață a lui Smiley s-a mai liniștit. De asemenea, prezentatoare a dezvăluit câteva lucruri și despre verighetele pe care le-au ales și care vor fi unele personalizate, dar fără să le arate fanilor ei vreo imagine. Își doresc să fie o surpriză pentru toată lumea și păstrează misterul.

Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos și a vorbit și el despre ziua nunții, dar nu foarte mult, pentru că are parte de o perioadă ceva mai aglomerată. Are filmări, concerte, a fost plecat și din țară, iar în curând se va căsători cu Gina Pistol, ceea ce înseamnă că are și el la rândul lui multe lucruri de pus la punct. Acesta a mai și că de pe masa invitaților, la nunta lor, nu vor lipsi sarmalele, ceea ce înseamnă că s-au gândit deja serios și la meniu.

„Sunt cam împrăștiat. Sunt cu toate organizările acum. Eu nu fac numai asta. Mă ocup și de pregătirile de nuntă, mâine e finala emisiunii, între timp scot și piesă, am release-uri internaționale. 27 mai (data nunții – n.r.). Dar nu întârzii la nuntă. O să avem sarmale la nuntă, normal. Cum să nu?”, a povestit Smiley într-o emisiune, conform wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---